Una exposició fotogràfica recull la història de s’Agaró, dins el Festival de Primavera

El Festival de Primavera s’allarga tot el cap de setmana, principalment entorn del Parc de Sant Ramon amb propostes per a tota la família

Aquest cap de setmana se celebra el Festival de Primavera en el Parc de Sant Ramon de s’Agaró, una iniciativa de l’Associació Amics de S’Agaró-Sant Pol amb el suport de l’Ajuntament.

Dos dies plens d’activitats que han començat aquest matí amb un torneig de petanca, Tallers i jocs o una arrossada popular.

Aquesta tarda, s’han programat Sardanes (16 h), l’actuació de la Banda El Caliu (17 h), la inauguració d’una exposició històrica en el Local Social amb piscolabis i actuacions de l’escola de Música de Sant Feliu de Guíxols (18 h) i un Sopar solidari d’Oncolliga.

Aquest diumenge, 7 de maig, durant tot el matí hi haurà tapís i jocs, Sessió de ioga (11 h), Concurs de fer allioli, on cada concursant ha de portar el seu material (12 h), Dinar popular amb Parrilla Argentina, acompanyament i consumició (12 € socis / 15 € no socis), les Actuacions de ball amb One Unity Dance Studio i Salsa (16.45 h) i el lliurament de premis del Concurs de Fotografia.

L’exposició, una de les activitats més destacades

La mostra fotogràfica i de dades, proposa al visitant a partir de 22 plafons un viatge al passat mitjançant un recull de curiositats i esdeveniments històrics  que reflecteixen la vida de l’indret i dels seus veïns.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.