Un cap de setmana VIP per cel, mar i terra, premi estrella de la segona edició del sorteig “Aquest estiu, Platja d’Aro”

El cap de setmana VIP es pot aconseguir fent compres per un valor mínim de 20 euros en els establiments adherits en la iniciativa i també estan en joc altres premis a través de l’Instagram d’AdEM

Coincidint amb el primer cap de setmana de maig, i per segon any consecutiu, l’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i s’Agaró engega la campanya comercial “Aquest estiu, Platja d’Aro”. Enguany, s’han avançat les dates de la campanya.

Tal com informa la mateixa associació, en la campanya del 2023 hi ha dues vies de participació:

Per cada compra igual o superior a 20€ que es realiza en els establiments adherits. Fins al 25 de juny, els clients que fan aquesta despesa en els establiments col·laboradors obtenen una butlleta per participar en el sorteig d’un cap de setmana VIP a Platja d’Aro que inclou un vol en helicòpter sobre la Costa Brava, una travessa marítima amb càtering, una estada de dues nits en les instal·lacions d’un Aparhotel de 4 estrelles, i moltes més sorpreses. Un mateix client pot participar amb diverses butlletes per a tenir més opcions en el sorteig del 29 de juny, quan es coneixerà el guanyador o guanyadora del cap de setmana VIP.

L’altra manera d’aconseguir premis és seguir a l’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i s’Agaró mitjançant el seu Instagram i participar en el sorteig d’un Premi Cel (que es sortejarà el 17 de maig), un Premi Mar (que es sortejarà el 31 de maig) i un Premi Terra (que es sortejarà el 14 de juny). Per aquesta via, es poden guanyar lots de regals amb nits d’hotel, experiències a la natura en mòbil home, tractaments de bellesa, activitats d’oci i més regals.

Per participar cal seguir el compte d’Instagram, fer like a la publicació del sorteig en el qual es vol participar i etiquetar com a mínim a 1 persona, als comentaris.

Justament, la guanyadora de l’edició 2022 del cap de setmana VIP a Platja d’Aro, va gaudir del seu premi a finals d’abril, sobrevolant la Costa Brava i, en especial, Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. Va poder gaudir-ne amb una acompanyant i el president d’AdEM, Manel Canadell.

Tu pots ser el pròxim o la pròxima! Més informació sobre la campanya aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.