Adrià Tauler, candidat de SOM-TE, presenta la seva llista per a les Municipals 2023

Tauler ha explicat que es tracta d’una candidatura on tenen cabuda totes les sensibilitats i l’equip destaca per la seva qualitat humana

Adrià Tauler ha presentat, aquesta tarda, la candidatura de SOM Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró -Tots Empordà (SOM-TE) a les Municipals 2023 que se celebraran el diumenge, 28 de maig.

El candidat ha remarcat que “és un partit polític municipalista, mixt i transversal on tenen cabuda totes les sensibilitats. Està format per un equip multidisciplinari de diferents professionals que destaquen, per sobre de tot, per la seva qualitat humana, l’estima i la dedicació al seu municipi”.

“Un partit del poble i pel poble, que pretén ser proper i totalment transparent amb els ciutadans i ciutadanes”, ha conclòs.

A continuació podeu trobar la llista de tots els membres de la candidatura, d’acord amb la informació facilitada pel mateix partit:

Adrià Tauler Bona: adria-tauler-candidat-de-som-tots-per-lemporda-a-les-eleccions-municipals-2023

Sònia Sànchez Ruart: Nascuda i resideix a Castell d’Aro. Diplomada en arquitectura tècnica. Graduada en enginyeria de la construcció. Ha treballat en empreses de construcció de Barcelona, Brasil i Platja d’Aro. Actualment, treballa com a freelance a Castell d’Aro. Participa i col·labora activament de la majoria de les activitats que es realitzen en el municipi.

José Luís Villa Montava: Vivint a Platja d’Aro des de fa més de 30 anys. Treballa com a comercial de la construcció. L’apassiona la família i el motor. Li encanta passejar.

Pol Cerdan Lumbreras: Nascut a Platja d’Aro. Gestiona esdeveniments de boxa internacionals amb la marca Marcel Cerdan, també regenta un bar al passeig martim que té el mateix nom. Tresorer de l’associació en defensa del passeig marítim de Platja d’Aro.

Jessica Cano Martínez: Graduada en Lingüística. Màster en avaluació i intervenció i logopèdia. A hores d’ara, treballa en l’àmbit educatiu com a professora de secundària. També ha fet cursos de català en el Consorci per a la Normalització lingüística i tallers d’estimulació cognitiva.

Raul Abad Abelleira Maria: Viu a Platja d’Aro amb la seva família des de fa més de 16 anys. Treballa com a comercial d’una empresa de begudes refrescants. Li agrada passejar els caps de setmana amb la seva família pel passeig marítim. També l’apassiona jugar a futbol amb els amics.

Trinidad Gallardo Espinar: Fa més de 30 anys que viu a Castell d’Aro. Casada amb un fill de Castell d’Aro i té 2 fills. Treballa en el món de la neteja des de fa més de 23 anys. Li agrada molt viatjar per veure altres ciutats i pobles. És una enamorada de s’Agaró.

Emilio Ayguaviva Mascuñan: Viu a Platja d’Aro. Ha treballat durant més de 30 anys com a Carnisser a Platja d’Aro, en l’empresa familiar dels seus pares, venent carn per a l’hostaleria. També ha gestionat i treballat en les seves pròpies carnisseries. Li encanta Platja d’Aro.

Maria Carmen Serrat Royo: Nascuda a s’Agaró. Actualment resideix a Castell d’Aro. Durant molts anys ha treballat en el sector de l’hostaleria. Empresària. Juntament amb la seva parella gestionen la llibreria de s’Agaró És membre de l’associació d’empresaris de s’Agaró Sant Pol es mou.

Josep Ferrer Juriol: Veí de Platja d’Aro. En la vida activa, va estar treballant durant quaranta anys a la mateixa empresa a Cassà de la Selva. Casat i des de fa un any, jubilat. És una persona curiosa i inquieta.

Marta Boleda Esquius: Porta vivint a Platja d’Aro des dels 14 anys, enamorada de la gent i les associacions del municipi. S’ha format en Interiorisme, Arquitectura tècnica i Gestió i administració d’empreses. Professionalment, en l’actualitat, es mou en el món de la construcció de piscines.

Alex Anchén Pellejero: Nascut a Platja d’Aro, on també resideix. Treballa en un supermercat. Li agrada conduir i del que més gaudeix de la vila és del carnaval.

Anais Escudero Ferrando: Nascuda a Castell d’Aro. Actualment resideix a S’Agaró. Treballa en un supermercat. Li agrada la natura, fer escapades a la muntanya amb la caravana i la seva gossa.

Antonio Campos Vera Jose: Porta vivint a Castell d’Aro des de fa 6 anys. Professionalment, es dedica al món de la nàutica i ha treballat tota la vida a la Costa Brava. L’apassiona el motor i fer esports de muntanya.

Antonio Jurado Talavan: Des de fa molts anys treballa al departament comercial d’una empresa de patates xips. Va ser durant molts anys el president de la casa d’Andalusia. Gestor de contractes comercials.

Antonia Santana Algaba: Vinculada sempre al món sanitari. 10 anys treballant a la farmàcia i uns quants més, a la plantilla d’Infermeria de l’hospital de Palamós. En l’actualitat, vinculada a la Fundació Neep (Barcelona). Sempre al costat dels més desafavorits.

Juan Rodríguez Lozal: Nascut a Cullar, porta vivint a Platja d’Aro des de fa més de 40 anys. Cambrer a l’estiu i paleta a l’hivern. És un enamorat de Platja d’Aro i de la urbanització Dalmau.

Víctor Serrano Garcia: Viu a Platja d’Aro. Mecànic d’automoció, li encanta l’oci nocturn i el carnaval. Sempre està disposat a donar un cop de mà.

David Sarabia Jofre: Nascut a Platja d’Aro. Treballa al sector de l’hoteleria. En el temps lliure li agrada fer llargues caminades i compartir bones canyes amb els amics i la família.

Rosa del Carmen Casòliba Pombar: Jubilada, resideix a S’Agaró i li encanta passar els estius caminant pels camins de Ronda de S’Agaró i Platja d’Aro.

Josep Roura Esteva: Resident a S’Agaró i propietari de la marca de cafès “Cafè Roure” que es comercialitza sota el nom de S’Agaró. S’encarrega també, de gestionar el tenis de l’Hotel la Gavina de S’agaró.

Encarnación “Nicky” Casamiquela Garcia: Resident a Platja d’Aro i treballadora de l’hostaleria. Li encanta el carnaval i el gaudeix amb la colla el Pimpons. Forma part del teixit escolar associatiu de l’escola Fanals de Platja d’Aro.

Oscar Rosanes Álvarez: Nascut a Palamós, viu a Platja d’Aro des de fa 16 anys. Ha estudiat disseny industrial i arquitectura tècnica. Actualment, es dedica al món del 3D i al suport educatiu de les persones. Es considera una persona ecologista, ciclista i li agrada molt fer esport.

Paula Calderón Gutiérrez: Nascuda a Llagostera. Estudiant de Grau mig en bellesa. Li agrada ser feliç i gaudeix del carnaval anant amb la xalana del port.

Victoria “Vicky” Salanova Welters: Nascuda a Barcelona, porta vivint durant anys a S’Agaró i Castell d’Aro. Ha treballat durant 5 anys al Hapimag de Masnou i 10 anys als magatzems Valls de Platja d’Aro. A hores d’ara és propietària d’una hípica. La caracteritza el seu caràcter rialler i el seu positivisme.

Berta Codina Cabello: Nascuda a Sant Feliu de Guíxols, fa uns anys que viu a Castell d’Aro. Treballa de cara al públic en un estanc. Li agrada la natura, la música i sobretot, llegir a la terrassa de casa als matins quan surt el sol.

Jordi Maresma Paytuvi: De la Vall d’Aro, ha treballat tota la vida instal·lant sistemes de telecomunicacions. Ara té la seva pròpia empresa de telecomunicacions. S’ha format i es motiva pel món de l’equitació i els carruatges. És un apassionat en passejar pel Baix Empordà amb la seva parella i la gossa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.