Adrià Tauler, candidat de SOM-Tots per l’Empordà a les Eleccions Municipals 2023

La formació política ha presentat aquest vespre el seu candidat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament

Adrià Tauler Bona és el candidat de SOM-Tots per l’Empordà a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró a les eleccions municipals del 28 de maig.

Tauler, que és regidor a l’oposició en aquest mandat, repeteix com a alcaldable de la formació per segona vegada consecutiva amb l’objectiu de créixer en representació i esdevenir alternativa de govern a la població.


En la seva intervenció, ha fet balanç sobre la situació de diversos projectes estratègics del municipi, com ara el passeig marítim i posant en dubte la capacitat de l’executiu local del PSC-ERC i La Vall d’Aro en Comú per abordar la reforma després de les reparacions del temporal Glòria: “Nosaltres garantim un passeig nou i acabat des del Port d’Aro fins al Cavall Bernat abans de final de mandat, i sabem com fer-ho”, s’ha compromès Tauler.

El cap de llista de SOM-TxE també qüestiona la reforma del clavegueram al triangle de les avingudes de s’Agaró, Castell d’Aro i el carrer Doctor Fleming.


Entre les propostes programàtiques pel mandat 2023-2027, que la formació anirà desgranant en la campanya, Tauler ha avançat algunes de les línies mestres i prioritats a cada nucli:

1. Model econòmic centrat en els petits empresaris, “soc un candidat que obre la persiana, que sap què és estar de cara al públic, que quan hi ha problemes saps on trobar-lo, i implicat en el teixit social del municipi”. L’aposta d’Adrià Tauler és tornar a posar les destinacions de Platja d’Aro, s’Agaró i Castell d’Aro al mapa dels sectors turístic i dels serveis.

2. Model social reenfocat cap a dos col·lectius, segons Tauler, “força oblidats, com són els joves i la gent gran”. SOM proposa posar a l’abast dels joves del municipi eines d’habitatge i oportunitats, per un costat, i ajudes a la gent gran perquè puguin gaudir d’una jubilació digna i activa al municipi.

3. A Castell d’Aro, es comprometen a reparar les escales del centre del poble, i posar més cura en el manteniment i neteja dels carrers. El candidat també s’ha queixat de l’endarreriment de les obres del centre cívic: “No es pot tardar quatre anys a posar en marxa un equipament on ja havien començat les obres”.


4. A Platja d’Aro, volen transformar el passeig marítim i repensar i reactivar la zona comercial durant el mandat. I s’ha compromès a posar fi a les caigudes de l’enllumenat i pal·liar dèficits del servei de neteja des del primer any.

5. A s’Agaró, volen impulsar una nova zona d’equipaments per desestacionalitzar l’activitat econòmica, dins d’un projecte de millora de l’avinguda Platja d’Aro i que resolgui el problema de les inundacions quan plou, l’enllumenat i una reducció de la velocitat del trànsit de pas.


En l’acte, Tauler també ha rebut el suport del president de Tots per l’Empordà (TxE), Carles Motas, i el gerent de TxE, Xavier Dilmé.

Biografia d’Adrià Tauler

Tauler té 35 anys i és aeronàutic i màster en gestió d’empreses aeronàutiques i instal·lacions aeroportuàries, una formació universitària que el va dur a treballar en el sector privat a Suècia i Madrid, i amb experiència política al Parlament Europeu, en delegacions diplomàtiques i debats promoguts per l’Aliança Lliberals Demòcrates Europeus (ALDE).

Però va decidir tornar a Castell-Platja d’Aro per assumir la gestió de l’empresa familiar Bar Bona, des del 1957 a l’avinguda de s’Agaró, compaginada amb la presidència de la Federació de Colles de Carnaval durant deu anys o la promoció del concurs internacional de TREC enganxat.

A més de la tasca com a regidor al ple, des del 2019, aquesta darrera meitat del mandat ha representat el grup Tots per l’Empordà al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.