Benestar creixement

Testimoniança

Com sempre, m’agrada donar informacions de persones influents que han contribuït a la divulgació de moltes notícies interessants, en l’àmbit de l’espiritualitat.

Aquesta vegada, parlo del Doctor Manuel Sans Segarra, metge de medicina i cirurgia de la Universitat de Barcelona, cap de servei de cirurgia general i digestiva de l’hospital de Bellvitge de Barcelona.

El que més em fascina, és que tenim importants testimoniances de metges, que van haver de combinar la ciència amb l’espiritualitat, per continuar descobrint com es cura el cos humà, quines veritats més profundes hi ha darrere de la ciència i, com a conseqüència, poder divulgar tot el que van descobrir durant les seves trajectòries professionals.

El Doctor Manuel Sans Segarra, exactament, va començar a dedicar-se a aquests temes quan un malalt seu, després d’una parada cardíaca, i després d’haver tornat en si, va parlar d’una experiència pròxima a la mort (en castellà amb el símbol ECM, «experiencia cercana a la muerte»).

Com podem constatar, cadascú arriba al mateix punt de reflexió sobre la vida segons les seves vivències, però arribem a desxifrar el mateix dilema.

Quan assisteixo a conferències de graduats en medicina, és un gran honor escoltar-los i compartir les mateixes idees vers la vida terrenal.
Sento una gran emoció i una gran sensació de plenitud descobrint que sempre hi ha més persones del gremi hospitalari que comparteixin a xarxes els seus grans descobriments.

El dubte d’aquest metge, era lògic: la mort física, suposa el fi de la nostra existència?

Després de moltes converses amb malalts retornats a la vida terrenal, després que es paressin els seus cors i la seva activitat cerebral, i de dedicar-se a l’estudi del món espiritual, va poder arribar a moltes conclusions que van donar-li la valentia suficient per a treure a la llum arguments delicats que la ciència no preveu: testificar que el cos humà és, ENERGIA.

El Doctor Manel parla de Plató que, com ja vam recordar, considerava que néixer i morir són processos que experimenta el cos, ja que l’ànima és immortal.

Sempre recorden que, ja en temps molt remots, els grans filòsofs i metges d’aquell temps, comunicaven aquestes teories de la vida, però amb el pas dels anys, la societat ha preferit amagar aquestes certeses.

Explica que, les persones que tenen aquestes experiències, tenen una sortida brusca del cos. Veuen una gran Llum. No es poden comunicar amb els humans, ni tocar-los, però sí traspassar la matèria. I viuen una sensació de pau, harmonia i amor sensacional, fins al punt que la majoria no vol tornar al seu cos.

La pel·lícula «Ghost» ajuda a entendre-ho molt bé.
Tot sòlid està buit.
El personatge principal Sam mor i es transforma en energia subtil que travessa estructures físiques.
Això, només ho pot explicar la dinàmica quàntica i no la ciència, perquè parlem d’un estat d’energia i d’ondes d’alta freqüència.

Continua parlant de l’Univers i que tot està connectat. Afirma que som pol d’estrelles.

Això també és la teoria del Big Bang: una concentració d’energia que es va col·lapsar (transformar) en matèria. Perquè això sigui possible, és necessària una energia quàntica universal, una consciència intel·ligent, una intel·ligència primera (tots aquests, són sinònims).

Ens recorda que Einstein deia que Déu és un Univers perfecte, meravellós i que segueix unes lleis. Si hi ha perfecció, és perquè tot és sostingut per lleis, per una energia primera. Parla de «supraconciència», consciència no local, que surt de la part prefrontal del cervell. Revela la intuïció, la nostra consciència no local.
I molts més temes.

Aconsello veure aquests àudios, perquè són de gran ajuda. És impossible no creure en tants testimonis.

Estic superagraïda d’haver arribat a creuar-me amb tanta gent fantàstica, que sap donar a conèixer i comunicar tanta bellesa amb molt èmfasi, amb carisma.
Estic agraïda a la vida d’haver-me catapultat en el món espiritual. És un món inexplorat, que fa molta por, però seductor i temptador.

I, el que més m’atrau, és que quan hi entres, ja no pots sortir-ne.
Ús convido a entrar-hi, per descobrir quelcom que ús pot capgirar la vida!

Ús animo, també, a reflexionar sobre tota la vostra vida. Pas per pas, per totes les situacions creades i viscudes. Examineu els pensaments antics, que us van portar a crear. Mireu el que teniu i com ho vàreu aconseguir.

Inspeccioneu la vostra consciència. Dormiu bé? Quines intencions teníeu, mentre volíeu assolir alguna cosa?

Agafeu full i bolígraf, i aneu anotant tot el que ús passi pels records.

Al vostre passat, tindreu les respostes del vostre present.
Per tant, vigileu el vostre present, perquè formarà les arrels del vostre futur.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.