Novetats musicals setmana del 27 de març

Aquest dilluns hem rebut 73 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Ellie Goulding ha llençat la versió d’estudi de ‘By the End of the Night’ a les portes de treure el seu nou àlbum ‘Higher than Heaven’. El nou projecte discogràfic de l’artista britànica, s’estrenarà el 7 d’abril.
Aquest tema ja el coneixem de fa una setmana quan Ellie Goulding va presentar-lo al programa de la televisió nord-americana ‘The Late Late Show’ presentat per James Corden, un tema pop amb el que a poc a poc anem descobrint el so de ‘Higher Than Heaven’.
Ara, podem gaudir de la versió més neta d’aquest tema. Fa poques, l’artista de ‘Love Me Like You Do’ va passar per les xarxes per avisar que aquest tema ja estava disponible per a escoltar.
Aquest tema arriba després de ‘Like A Saviour’, ‘Fiels Of Gold’ o ‘Let It Die’, cançons que coneixem del nou LP que sortirà el 7 d’abril. El més recent és ‘Miracle’, l’últim tema que comparteix amb Calvin Harris. Amb aquesta cançó, Harris i Goulding completen una trilogia que va precedida d’èxits com ‘I Need Your Love’ i ‘Outside’.
Cal recordar que l’artista de Still Falling For You, a finals de febrer, va tornar a endarrerir la data de llançament del seu nou projecte ja que en correlació amb el sentit ecològic de la intèrpret, Ellie vol proporcionar els seus productes amb respecte cap el medi ambient.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Ed Sheeran – Eyes closed
Elena Gadel – Ganas de locas de vivir
Rosalia & Rauw Alejandro – Beso
Pep Sala Feat. Raynald Colom – The one that i want
Luz Casal – Antes que tu
Linkin Park – Fighting myself
Lana Del Rey feat Jon batiste – Candy
Fall Out Boy – Hold Me Like A Grudge
Jason Derulo – It’s Your Thing
Mariona Escoda – D’una altra manera
Km.0 & Gemma Humet – Va canviant
Gertrudis & Macaco – M’agrada
Montse Castell I Cesk Freixas – Enganxada al cos
Siderland – Ja no et trobo a faltar

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.