Nou escut i nou topònim municipal

Fins ara, l’escut municipal no s’ajustava a la normativa heràldica i el topònim municipal ‘Castell-Platja d’Aro’ es trobava fora de norma

L’alcalde, Maurici Jiménez, aquest matí, ha explicat a les xarxes socials que la Generalitat de Catalunya ha informat favorablement la proposta heràldica que ha treballat durant molt de temps l’historiador local, Pere Barrera.

“La Generalitat de Catalunya ens comunicava any rere any que el nostre escut municipal no s’ajustava a la normativa heràldica. Un conjunt de normes que ajuden a entendre i comprendre els escuts d’armes, és a dir, el conjunt de regles que permeten representar i descriure correctament aquests emblemes”, ha comentat el batlle.

“Una proposta que recull el fet de ser un poble (menys de 20.000 habitants), els orígens del nostre municipi a Castell d’Aro i Fanals de Munt, el nexe d’unió dels nostres nuclis amb el Riu Ridaura i l’Agaró, i les quatre barres”, d’aquesta manera descriu el nou escut, Maurici Jiménez.

El nou escut també s’acompanya de l’aprovació del nou topònim municipal, que segons explica l’alcalde, es trobava fora de norma. Amb l’aprovació definitiva, Castell-Platja d’Aro passarà a tenir el topònim Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Un doble anunci que ha generat diversos comentaris. Ho podeu llegir aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.