Novetats musicals setmana del 13 de març

Aquest ventós dilluns hem rebut 70 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Com sempre ja les podeu escoltar al 102.7 de la Fm i pels nostres canals a la xarxa.

NOVETAT DESTACADA

Miley Cyrus estrena River amb un increïble look i dards a l’estil Shakira. Després de l’èxit de Flowers, la cantant Miley Cyrus torna amb River. Al seu nou videoclip, l’artista presumeix d’estil amb un vestit negre i torna a llançar un dard a Liam Hemsworth, al més pur estil Shakira en el seu tema amb Bizarrap. Cal destacar que el vídeo està rodat en blanc i negre. En només cinc hores, la producció ja ha superat les 520.000 reproduccions i els 85.000 ‘m’agrada’ a YouTube.
La clau està en el nombre de ballarins que apareixen al videoclip. “Miley Cyrus va gravar el videoclip de River amb 14 homes després de gravar Flowers a la casa on el seu exmarit la va enganyar 14 vegades”, assenyala el mitjà especialitzat Pop Hive.
A més de llançar River, el 10 de març també va sortir a la venda el LP que inclou la cançó, titulat Endless Summer Vacation. És el vuitè àlbum d’estudi de la cantant i consta de 13 temes.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Ava Max – Weapons
Metallica – If darkness had a son
Nicki Minaj – Red ruby da sleeze
Juan Magan x Kidd Keo – Bye
Maluma – La reina
Calvin Harris & Ellie Goulding – Miracle
Drew Love – Karma Chameleon
Birdy – Raincatchers
Demi Lovato – Still Alive
Nuria Lopez – Ja no hi ets
Helena Camps – Viu la vida amb mi
Alex Perez – Dos punts

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.