Temps assolellat i gran afluència de visitants acompanyen la 25a edició de la Botiga al Carrer

També es fan activitats especials amb motiu del 25è aniversari

Aquest dissabte i diumenge, 4 i 5 de març, Platja d’Aro celebra la 25a edició de la Botiga al Carrer amb la participació de més d’una cinquantena d’establiments.

El temps molt assolellat d’aquest dissabte i les temperatures agradables conviden a grans i petits a gaudir d’aquest clàssic de l’agenda hivernal, a les portes de la primavera.

Un cap de setmana on locals i visitants poden adquirir els estocs de temporada a uns preus molt temptadors i de tota l’oferta de la població.

Coincidint amb el primer cap de setmana de març, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, torna a celebrar la Botiga al Carrer.

A més, l’esdeveniment està amenitzat per la música d’Xtra Events DJs i, amb motiu del 25è aniversari, en Xalarí i Xalarina, mascotes de turisme familiar de la població, passegen pels eixos comercials per fer-se fotos amb tothom.

La Botiga al Carrer, que normalment coincideix amb el primer cap de setmana de març i, una segona edició a l’estiu, l’organitza l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró amb el suport de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

El centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava es converteix avui i demà, 4 i 5 de març, en una immensa botiga a l’aire lliure amb la participació de més d’una cinquantena de participants, que es complementa amb activitats familiars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.