Programa número 45 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 2 de març a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat dijous día 2, us vam presentar diverses propostes per a aquest mes de març: el Festival Internacional de Circ de Girona, el Black Music Festival i el Barcelona Obertura Spring Festival. També us vam informar dels primers noms anunciats per a la propera edició del Festival de la Portaferrada, i de la polèmica generada al voltant de la censura que han estat a punt de patir les obres de l’escriptor britànic Roald Dahl, un dels autors més prolífics i estimats pels nens (i no tant nens) d’arreu del món. Us animem a escoltar-lo!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.