Més d’una cinquantena d’establiments en la 25a edició de la Botiga al Carrer, aquest cap de setmana

També hi haurà música i en Xalarí i Xalarina es faran fotos amb tothom

Coincidint amb el primer cap de setmana de març, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, torna a celebrar la Botiga al Carrer.

Un cap de setmana on locals i visitants poden gaudir d’aquesta activitat comercial amb estocs de temporada a un preu immillorable, així com i d’una àmplia oferta gastronòmica en els restaurants.

Hi participaran més d’una cinquantena de comerços que oferiran un assortiment d’articles i serveis molt variat amb prevalença de productes relacionats amb la moda i la llar.

L’esdeveniment estarà amenitzat per la música d’Xtra Events DJs i, en tractar-se d’una edició especial, perquè la Botiga al Carrer arriba a la vint-i-cinquena edició, en Xalarí i Xalarina, mascotes de turisme familiar de la població, passejaran pels eixos comercials per fer-se fotos amb tothom.

El centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava es convertirà en una immensa botiga a l’aire lliure de les 10 h i fins al tancament de les botigues.

L’edició de primer cap de setmana de març, és la primera de les dues Botiga al Carrer que celebra el municipi. La segona es fa a l’estiu.

La celebració de la Botiga al Carrer contribueix a dinamitzar tots els sectors econòmics gràcies a la gran afluència de visitants que rep la població amb motiu de l’esdeveniment.

ADEM té el suport de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya en la seva organització.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.