Els més de 1.500 participants de la 10a Marató de les Vies Verdes arriben a Platja d’Aro

Els i les participants han sortit des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro

Aquest diumenge se celebra la 10a edició de la Marató de les Vies Verdes i Platja d’Aro torna a ser una de les seus principals de l’esdeveniment.

A primera hora, els participants han sortit des de Platja d’Aro, en autobús, fins a les poblacions de sortida. Aquest dissabte, el Palau d’Esports i Congressos també va acollir el repartiment de dorsals.

Totes les curses han començat a les 9 del matí simultàniament. I, uns minuts abans de les 10.30 h, han començat a arribar els i les primeres participants.

Pòdium dels 10 quilòmetres

En la modalitat femenina de 10 K, amb sortida des de Santa Cristina d’Aro, la primera a arribar ha estat Florence Feutrier amb un temps de 00:39:13. La resta del pòdium femení d’aquesta modalitat l’han completat, per aquest ordre, Laia Serra Peruga, Xisca Arbona Terrasa, Anna Bayés Villaronga i Jana Salicru. Podeu consultar la classificació femenina aquí.

En la modalitat masculina de 10K, amb sortida des de Santa Cristina d’Aro, el primer a arribar ha estat Nan Oliveras amb un temps de 00:30:12. La resta del pòdium masculí l’han completat, per aquest ordre, Mathieu Feutrier, Pau Sagué Vilavella, Abel Ortega Carrasco i Benoît Lecossois. Podeu consultar la classificació masculina aquí.

Pòdium dels 21 quilòmetres

En la modalitat femenina de 21 K, amb sortida des de Llagostera, la primera a arribar ha estat Merche Martin Perpiña amb un temps de 01:25:55. La resta del pòdium femení d’aquesta modalitat l’han completat, per aquest ordre, Sara Adroher Gordillo, Sarah Skinner, Eva Cors Molas i Melina Araque Bekking. Podeu consultar la classificació femenina aquí.

En la modalitat masculina de 21K, amb sortida des de Llagostera, el primer a arribar ha estat Marc Merino González amb un temps de 01:08:57. La resta del pòdium masculí l’han completat, per aquest ordre, Ot Dòniga Masnou, Marçal Rosés Milà, Ferran Moré Flores i Enrique Luque Martín. Podeu consultar la classificació masculina aq.

Pòdium dels 30 quilòmetres

En la modalitat femenina de 30K, amb sortida des de Cassà de la Selva, la primera a arribar ha estat Judit Pujol Corney amb un temps de 01:46:37. La resta del pòdium femení d’aquesta modalitat l’han completat, per aquest ordre, Nuria Da Silva Batlle, Mercè Magem Prat, Gina Hortal Castaño i Sonia Solé Sabaté. Podeu consultar la classificació femenina aquí.

En la modalitat masculina de 30K, amb sortida des de Llagostera, el primer a arribar ha estat Fran Moreno Valero amb un temps de 01:39:44. La resta del pòdium masculí l’han completat, per aquest ordre, Raúl Cejudo Alba, Xavier Navarro Ciurana, Javi Picallo Rodriguez i Miquel Marcén Piera. Podeu consultar la classificació masculina aq.

Pòdium dels 42 quilòmetres

En la modalitat femenina de 42K, amb sortida des de Girona, la primera a arribar ha estat Anna Olivares Serrano amb un temps de 03:06:50. La resta del pòdium femení d’aquesta modalitat l’han completat, per aquest ordre, Mariana Morales Melguiizo, Mireia Navarro Juan, Maria Angeles Torregrosa Aparicio i Mónica Dominguez Hernández. Podeu consultar la classificació femenina aquí.

En la modalitat masculina de 42K, amb sortida des de Girona, el primer a arribar ha estat Carles Montllor Vegas amb un temps de 02:26:48. La resta del pòdium masculí l’han completat, per aquest ordre, Jorge Juan Mendoza Pons, Marc Gispert Giron, Alberto Sanchez Cebrian i Oliver Stenning. Podeu consultar la classificació masculina aq.

Imatges extretes de l’Instagram de la Marató de les Vies Verdes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.