Benestar creixement

Que és l’Univers

El «Planetariodevitoria», dona el significat d’Univers de la següent manera:

«En astronomia, l’Univers correspon al conjunt de tota la matèria i energia existents. Reuneix les estrelles: planetes, cometes, estrelles, galàxies, nebuloses, satèl·lits, entre d’altres. És un lloc immens i, per a molts, infinit. Tingueu en compte que, del llatí, la paraula “universum” significa “sencer” o “tot en un”». Teniu més informació aquí.

Buscant un significat, he trobat també un article al «Catalunyadiari» del 2019, que m’ha deixat amb intriga. Després de llegir-ho, ha despertat la meva alegria.

Sembla que l’autor sigui la Redacció del diari. Potser, no es vol exposar l’autor.

El títol és: «Aprèn a interpretar els senyals de l’Univers. Et revelem quins són els més habituals i els missatges que amaga».

Cada vegada m’adono que som molts que fem, per a mi, una bona feina. No de qualitat, sinó de continguts. Absolutament, m’encanta llegir tota mena de despertar.

La veritat, m’agradaria saber el que pensa obertament la gent de tot això que escrivim, i intentem fer-vos arribar en el més profund de vosaltres.

Després d’aquest petit incís, ja que sempre m’agrada donar demostracions de la molta gent que som defensant aquestes idees, us vull parlar d’una persona que ja he citat en els meus articles, que a part de la Sra. Lina, va ser una persona important que m’ha regalat tantes informacions. He tingut la confirmació de què tots els arguments manifestats per la Lina, no són els fruits d’una Senyora gran i amb pensaments rars i perillosos, sinó que tenen fonaments en una realitat difícil d’acceptar.

Fa molts anys vaig descobrir Habraham (nom inventat) i Hicks (cognom de la parella) al YouTube.

És un mestre espiritual a través el qual, Esther Hicks i el seu marit difunt Jerry Hicks, canalitzaven els coneixements.

Van tractar tots els arguments possibles i inimaginables de: cooperar i cocrear el nostre futur, les emocions i el seu pes en la cocreació, la llei de l’atracció, i tota testimoniança del món invisible, per a mi absolutament fascinant.

La testimoniança que ells van tenir sobre el tema Univers, també és absolutament indescriptible, almenys per a mi.

Primerament és Pura Energia en constant moviment.

Tot es mou perquè hi ha una força vibratòria.

A l’Univers només hi ha abundància a l’abast de tots.

Hi ha una Font. Aquesta Font és com un con de Llum. Aquí parlem de la Teoria de la relativitat d’Einstein. Recordeu la importància de l’associació de la ciència amb el món espiritual.

Si l’ésser humà és Energia, crear les nostres experiències, és responsabilitat nostra, amb la nostra ment.

Tot el que passa a fora de nosaltres, genera emocions.. Depèn de les emocions que sentim i el poder que li donem, tindrem un resultat o un altre (passarem per vivències harmòniques o no).

Einstein deia que la gravetat és una conseqüència de la curvatura de l’espai creada amb la presència de un astre. Els astres al voltant, a raó d’aquesta curvatura, cauen cap a la massa perquè són atrets (deformació d’espai i temps, en presència d’una massa).



Habraham Hicks atribueix al vèrtex del con, com la Font de l’Energia, la força cocreadora (la il·lusió que tenim per fer el que ens agrada), de la que tots podem gaudir per crear experiències i que ens fa viure en el present.

Si els nostres pensaments, la nostra ment, l’eduquem amb tots els hàbits dels que sempre hem parlat (no jutjar, no criticar, menjar bé, fer exercicis, gestionar les emocions, ser alegres, somriure, no controlar, veure sempre el costat positiu de les coses, veure el got mig ple, etc.), sobretot aprenem a meditar per viure en el present, podem atreure el que volem (tot i que, sempre tenim un destí marcat).

Si aprenem a no viure ni en el passat ni el futur, ens espera un món màgic, una vida plena.

Quan volem alguna cosa, sigui la que sigui, una feina, una amistat, una casa, etc, hem de sentir la satisfacció, la vibració totalment harmònica, que ens aporta aquesta cosa, com que ja la tenim. Hem de viure amb la fe del fet que l’obtindrem («oido cocina» de la cuina còsmica), hem de tenir paciència que arribarà. Hem d’aparcar la pressa, l’angoixar-nos per no tenir-la. Cada vegada que ens desesperem, estem emetent a l’Univers que sentim absència. Aquesta absència ens provoca una realitat de més absència i manca del que volem, per falta de fe.

Tot, només tot és qüestió de SENTIR. L’Univers ens dóna el que sentim. I no cal enganyar-nos amb paraules. A l’Univers no se l’enganya. Emetem energies i aquestes, entre elles, no s’equivoquen.

Per tant, vigilem el que sentim i diem amb la força de l’estómac i del cor. Perquè es realitza exactament tot.

Tanmateix, dur a terme tot el que volem no és signe de felicitat, cal recordar-ho.

Perquè la felicitat no és deguda en el nombre de coses materials que tenim, sinó de com se sent ple el nostre cor.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.