Novetats musicals setmana del 13 de febrer

Aquest dilluns 13 de febrer (Dia internacional de la ràdio) hem rebut 77 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Depeche Mode han llançat el seu nou senzill i vídeo “Ghosts Again”.
A les crues imatges dirigides per Anton Corbijn, Dave Gahan i Martin Gore empunyen bastons a joc rematats amb calaveres cromades abans d’asseure’s en una teulada urbana per enfrontar-se en una partida d’escacs.
Corbijn s’ha basat descaradament en la pel·lícula clàssica sueca del 1957 d’Ingmar Bergman, El setè segell. Martin Gore i David Gahan apareixen vestits tots dos d’una manera que evoca la mort mentre caminen per una ciutat, arriben a un terrat i juguen uns escacs, intercalat amb altres imatges on es troben en un cementiri, a propòsit del tema de la mort que és el concepte i el propi títol de l’àlbum Memento Mori.
” Memento Mori “, que és el quinzè àlbum del grup, es llançarà el 24 de març a través de Columbia Records. El LP serà el primer llarga durada de la banda des de Spirit de 2017, així com el primer des de la mort del teclista i cofundador Andy Fletcher al maig de 2022.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Elvis Costello , Burt Bacharach – You can have her
Nena Daconte – El verano
The Rolling Stones & Bruce Springsteen – Tumbling Dice
Jason Derulo & David Guetta – Saturday Sunday
Beck – Thinking About You
Melendi – Gracias por venir
Taylor Swift & Felix Jaehn – Lavender Haze
Vic Moliner – Fugim
Rels – Nits a sa ciutat
Caïm Riba – Ja ho tens
Biel Martí – Primavera

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.