“Hem vingut per fer tremolar la vall”, Carnestoltes i Reina 2023 de la colla Qui ens ha enredat

També animen a grans i petits que es deixien enredar per la colla més bufona i engrescadora de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró, i per uns bufons reials que tenen moltes ganes que sigui un dels millors Carnavals

Dissabte a la nit, Rafel Rei Enredat dels Bufons de la Vall d’Aro i Rocío Reina Enredada de les Bufones de la Vall d’Aro es presentaran en societat davant les colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, en el multitudinari sopar de colles que se celebra en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

A partir de les 23 h, en una festa oberta a tothom, la parella de Carnestoltes 2023 i la seva colla, Qui ens ha enredat, s’estrenaran en el càrrec. Després de la presentació reial, pujaran a l’escenari la resta de colles per oferir una actuació coreogràfica còmica i/o musical. La primera nit de disbauxa s’acabarà amb ball de la Disco Móvil Platja d’Aro.

Diumenge, s’oficialitzarà el traspàs de poders al cor de Platja d’Aro en el solemne i tradicional Canvi d’Atributs, a partir de les set de la tarda.

Dijous Gras, festiu a la població, sortiran al balcó de l’Ajuntament per a fer el pregó. I acompanyaran a grans i petits a totes les activitats del Carnaval 2023, fins al Dimecres de Cendra.

A l’avantsala de començar el seu regnat, la colla ‘Qui ens ha enredat’ ha fet arribar les primeres consignes a la població prometent que “faran tremolar la vall de festa, disbauxa, xerinola i amb un bon ball”.

La colla del Carnestoltes demana a tothom que deixi enrere el confinament i sortim al carrer a gaudir del Carnaval, ballant i saltant fins que el cos aguanti.

Animen a grans i petits a deixar-se enredar per la colla més bufona i engrescadora de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró, i per uns bufons reials que tenen moltes ganes que sigui un dels millors Carnavals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.