Entrenaments populars de preparació de la cursa Correpoble

La primera edició de la cursa, oberta a majors de 12 anys, se celebrarà a Palamós l’1 d’abril i cada participant lluirà la samarreta representativa del seu municipi preferit

Castell-Platja d’Aro i s’Agaró ha posat en marxa el compte enrere cap a la cursa popular del Baix Empordà, Correpoble, amb l’organització de 7 entrenaments oberts a tots els i les participants de la població que l’1 d’abril participaran en la cursa.

El Correpoble pretén fomentar el moviment esportiu municipal a través del running, amb la implicació de tots els municipis de la comarca. Es tracta d’una competició per equips en la qual cada corredor/a representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi.

Una de les singularitats del Correpoble és que cada corredor i corredora representarà a la seva població amb una samarreta exclusiva del municipi. Teniu més informació sobre les samarretes aquí.


Entrenaments per a preparar la cursa

L’àrea municipal d’Esports ha organitzat, 7 dimecres consecutius, una sessió preparatòria per a la cursa. El punt de concentració és el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro a les 18.30 h. La primera sessió s’ha fet aquest dimecres, 8 de febrer. I n’hi haurà fins a la mateixa setmana del Correpoble.

Tots els detalls del Correpoble 2023

Correpoble l’organitza el Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, l’Ajuntament de Castell, Platja d’Aro i s’Agaró, l’Ajuntament de Palafrugell, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Pals, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de continuar promocionant l’activitat física als municipis del Baix Empordà. En aquest cas, a través del running, convidant a tothom major de 12 anys a participar d’una festa de l’esport que es pot fer corrent, caminant o fent marxa nòrdica.

L’itinerari de la prova serà sempre d’uns 10 quilòmetres i majoritàriament planer, que transcorrerà pels llocs més emblemàtics d’aquell municipi de la comarca que, en cada ocasió, aculli la cursa. Cada any una població diferent de la comarca serà seu de la competició.

Les 35 primeres persones classificades de cada municipi per gènere puntuaran per a la classificació final. Es premiarà al primer classificat de cada municipi per gènere, i també es farà un reconeixement al corredor i corredora amb més edat.

El poble guanyador també serà obsequiat amb una copa commemorativa que lluirà les cintes de color de tots els pobles, i que serà exhibida durant l’any a l’ajuntament corresponent. El municipi que quedi en darrera posició rebrà la Cullera de Fusta del Correpoble.


Palamós, seu de la 1a edició

La primera edició del Correpoble tindrà lloc a Palamós. L’inici de la cursa, l’1 d’abril, serà a les 10:00 h del matí des de l’estenedor de xarxes del port.

L’itinerari portarà als participants en direcció a la benzinera de Sant Joan. Un cop allà, per camins que transiten pel bosc, s’accedirà al pont de la Presa, per continuar la ruta fins a la platja de Castell.

La tornada transcorrerà pel camí de ronda (S’Alguer, pineda d’en Gori, La Fosca) fins al nucli urbà (barri Vell) per tornar, de nou, a l’estenedor de xarxes. El temps límit per fer la prova serà de 2 h.

Inscripcions obertes

Les inscripcions per a poder participar ja es poden fer a la web de la prova: correpoble.cat.

El preu per a cada participant és de 10 €, si la inscripció es fa abans del 15 de març. A partir del 16 de març i fins al 24 de març a les 23.59 h el preu serà de 15 €. Les inscripcions es tancaran quan s’hagin exhaurit les 1.000 inscripcions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.