Una cinquantena d’establiments participen en la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí

És una de les activitats familiars estrella de la programació de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Des del 26 de novembre, és habitual trobar a tots els eixos comercials del municipi, grups de famílies que porten a la mà el seu plànol per cercar les petites reproduccions de les mascotes del turisme familiar que s’amaguen en una cinquantena d’aparadors del municipi.

Amb cadascuna de les lletres que localitzen en els aparadors o molt a la vista en l’interior dels establiments, que estan senyalitzats amb un adhesiu especial de la gimcana, han d’ordenar les lletres, formar 9 mots a partir de diferents enigmes nadalencs, completar els mots encreuats, desxifrar el missatge ocult i recollir la recompensa a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro un cop han aconseguit omplir tots els jocs relacionats amb la gimcana de Nadal.

No us desvetllarem l’obsequi perquè sigui sorpresa!

La Gimcana de Nadal ‘ES BUSCA’ de la Xalarina i en Xalarí se celebra de l’any 2020 i ha esdevingut un joc molt divertit per a totes les famílies que visiten i viuen a la població.

El material per fer la gimcana s’ha lliurat directament a l’alumnat de les escoles del municipi o es pot recollir a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. Enguany, l’activitat estarà disponible fins a l’últim dia de la campanya nadalenca, el 8 de gener.

Altres activitats familiars que proposa la població fins al 8 de gener són la Pista de Gel de Platja d’Aro, del 2 de desembre al 8 de gener a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (amb horari de matí, tarda o continuat amb una entrada de 7 euros per 45 minuts); Carpa Màgica de Nadal a la Plaça dels Estanys per lliurar la carta al Pare Noel, visita d’elfs o tallers de globoflèxia (aquest dissabte, 10 de desembre, a la tarda); o el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens que funcionarà cada tarda, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d’Esports i Congressos amb tallers, inflables, jocs, espectacles d’animació, etc. (entrada 3,50 euros per infants i joves d’1 a 12 anys; adults acompanyants gratuït).

Podeu consultar tota la programació a www.platjadaro.com o www.instagram.com/visitplatjadaro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.