10è aniversari de la Quina Freak de Platja d’Aro, l’única del seu gènere de Catalunya

Les portes del Palau d’Esports i Congressos s’obriran a les 15.30 h i la quina començarà a les 17 h.

Aquest diumenge, 11 de desembre, torna una de les quines més singulars. I serà una edició especial per un doble motiu: la Quina Freak que organitza l’Associació Arocinema fa 10 anys i serà la primera edició sense restriccions ni limitacions ni mascaretes a causa de la Covid-19.

La Quina Freak, tal com expliquen els seus organitzadors, no és simplement una quina com les que se celebren a tot Catalunya, el que pretén és fer una gran celebració de Nadal amb tots els assistents.

L’obertura de portes del Palau d’Esports i Congressos serà a les 15.30 h i l’organització prega puntualitat. La quina començarà a les 17 h.

Les normes de la Quina Freak són iguals que les d’una quina tradicional però amb premis relacionats amb les sèries de TV, el cinema, el còmic, la literatura fantàstica o el marxandatge cinematogràfic.

La reserva anticipada és obligatòria per a tothom i els menors de 10 anys tenen entrada gratuïta. Tots els menors de 18 anys cal que vagin acompanyats d’una persona major de 18 anys.

És obligatòria la compra d’un cartó de 17 € per a tots els majors de 10 anys per poder entrar a la Quina Freak. Una vegada s’hagi accedit a la Quina Freak, i es validi l’entrada, es lliurarà a tots els participants el tiquet per poder bescanviar-lo pel cartó. Un cop a dins el recinte es podran comprar més cartons. Les entrades són numerades i es poden reservar en línia aquí.

S’han previst 19 quines, 16 de normals i 3 d’inverses. Amb un cartó de 17 euros, es pot guanyar un dels 35 regals que estan en joc. La galeria de premis està disponible aquí.

A més, els cinquanta primers participants que vagin disfressats de temàtica cinematogràfica rebran un regal en accedir en el Palau d’Esports. Per obtenir l’obsequi cal anar amb un cosplay digne i complet a tot el cos, tal com assenyala l’organització. Hi ha 2 categories: infantil i adult (50 regals per categoria).

En aquesta edició col·laboren amb la Quina Freak: l’Ajuntament, Llibreria 22 · Còmics 22, Kabenzots, Supernova, Via Lúdica, Freakshow Store, Retro Toys Store, Flocked Pop Culture, Can Pericus i Hopsters.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.