Una gran festa inaugura oficialment la Pista de Gel de Platja d’Aro

La instal·lació estarà oberta fins al 8 de gener

Després d’entrar en funcionament divendres passat, aquest dilluns a la tarda s’ha fet la inauguraicó institucional i popular de la Pista de Gel de Platja d’Aro.

L’esdeveniment ha consistit en la tallada de la cinta inaugural a càrrec de les autoritats locals, una xocolatada per gentilesa de Xurreria Jofre i l’actuació del Club de Twirling Platja d’Aro.

Està situada a la Plaça dels Estanys, al costat del Parc d’Atraccions Pp’s Park, la Pista de Gel 2022 és la més gran que s’ha instal·lat en el municipi.

Enguany, la superfície s’ha ampliat fins als 312,5 metres quadrats, 62,5 metres quadrats més que l’any passat. No hi ha l’avet d’altres anys al centre de la pista i l’atracció és coberta, disposa d’una espectacular il·luminació, música i ambientació nadalenca.

La gran majoria de dies es podrà patinar d’11:30 h a 21:00 h. Els dies 9, 16, 22 i 25 de desembre i 1 i 6 de gener, obrirà només a la tarda, a partir de les 16 h. I les dates assenyalades del 24 i 31 de desembre i 5 de gener, tancarà a les 16 h.

Les tarifes són les mateixes de l’any 2021. L’accés a la pista durant 45 minuts costa 7 euros, inclòs el lloguer de patins i les bosses d’un sol ús per cobrir els peus. L’ús de guants és obligatori. En la mateixa pista es venen guants a un preu de 2 euros.

Una altra novetat és la promoció del 2×1 (dues entrades al preu d’una) que pot aconseguir-se a Pp’s Park, al Pessebre Vivent de Castell d’Aro (17, 18, 25 i 26 de desembre i 1 de gener) i el parc infantil de Nadal de Platja d’Aro “El Mar dels Nens” (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener).

Més novetats i el dia a dia de la Pista de Gel 2022-2023 a:

www.facebook.com/pistadegelplatjadaro 

www.instagram.com/pistadegelplatjadaro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.