En marxa l’asfaltatge de l’aparcament de la Plaça d’Europa de Platja d’Aro

L’aparcament està obert, però l’actuació comporta afectacions en el funcionament habitual de l’espai

Aquesta setmana han començat les feines d’asfaltatge de tota la superfície de l’aparcament de la Plaça d’Europa de Platja d’Aro, una de les actuacions troncals del pla de millores que s’estan duent a terme a l’aparcament d’abans de Setmana Santa. L’aparcament de la Plaça d’Europa és un dels més importants de la població i el gestiona l’empresa SABA.

Les màquines treballen sense descans per enllestir l’actuació el més de pressa possible. S’ha establert un calendari de fases per a mantenir l’aparcament obert mentre durin les obres i minimitzar les molèsties durant la campanya de Nadal.

Del 5 a l’11 de desembre, els treballs estaran aturats. Les feines es reiniciaran el dilluns 12 i es prolongaran fins al 23 de desembre. I entre el 21 de desembre i el 13 de gener, s’enllestirà l’actuació en dues petites intervencions perquè tampoc afectin les dates nadalenques.

L’actuació comporta afectacions en el funcionament habitual de l’aparcament. Es restringeix l’accés de vehicles en les parts que s’està actuant, però es garanteix en tot moment la disponibilitat de places en altres zones de l’aparcament. S’ha habilitat un dispositiu especial per a informar en els usuaris i usuàries.

Temporalment, per les obres de millora, tampoc està disponible la planta subterrània de l’aparcament.

Recordem que la inversió prevista a l’aparcament és d’1,85 milions d’euros, assumida totalment pel gestor d’aparcaments, Saba, que convertirà la instal·lació en un aparcament de referència a la Costa Brava, consolidant les innovacions tecnològiques més punteres (places de recàrrega per a vehicles elèctrics, accés i pagament amb matrícula, VIA T, productes digitals o la instal·lació de plaques fotovoltaiques), així com la remodelació general de l’espai.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.