Una pista de gel més gran a Platja d’Aro

La pista de gel s’ha convertit en una de les grans atraccions del Nadal del municipi i estarà oberta del 2 de desembre al 8 de gener

Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró es preparen per viure un altre Nadal ben farcit d’activitats per a totes les famílies.

Si aquest dissabte, 26 de novembre, es fa l’encesa de la il·luminació, d’aquí a una setmana, el divendres 2 de desembre, a les portes del doble pont de la Constitució i la Puríssima, obrirà al públic una altra de les grans atraccions del Nadal platjarenc, i amb novetats.

La Pista de Gel 2022, ubicada a la Plaça dels Estanys, al costat del Parc d’Atraccions Pp’s Park, serà la més gran que s’ha instal·lat a la població. Enguany, la superfície s’amplia fins als 25×12,5 m². En total, 312,5 metres quadrats, 62,5 metres quadrats més que l’any passat. I s’allibera la zona del centre de la pista, on altres anys hi havia l’avet de Nadal.

La pista serà coberta, disposarà d’una espectacular il·luminació, música i ambientació nadalenca.

La instal·lació obrirà al públic el primer divendres de desembre i funcionarà fins al diumenge, 8 de gener.

La gran majoria de dies es podrà patinar d’11:30 h a 21:00 h. Els dies 2, 9, 16, 22 i 25 de desembre i 1 i 6 de gener, obrirà només a la tarda, a partir de les 16 h. I les dates assenyalades del 24 i 31 de desembre i 5 de gener, tancarà a les 16 h.

Les tarifes són les mateixes de l’any 2021. L’accés a la pista durant 45 minuts costarà 7 euros, inclòs el lloguer de patins i les bosses d’un sol ús per cobrir els peus. L’ús de guants és obligatori. En la mateixa pista es vendran guants a un preu de 2 euros.

Com altres anys, també existiran promocions que es podran aconseguir a Pp’s Park, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro i el parc infantil de Nadal de Platja d’Aro “El Mar dels Nens”.

Inauguració institucional amb xou de Twirling i xocolatada

Encara que la Pista de Gel obrirà portes el divendres, 2 de desembre, la inauguració institucional tindrà lloc el dilluns, 5 de desembre, a la tarda. Hi haurà l’actuació del Club Twirling Platja d’Aro i xocolata amb xurros gentilesa de la Xurreria Jofre.

Ja queda menys per a viure un altre Nadal d’ensomni, lliscant sobre gel, al cor de Platja d’Aro.

Més novetats i el dia a dia de la Pista de Gel 2022-2023 a www.facebook.com/pistadegelplatjadaro o www.instagram.com/pistadegelplatjadaro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.