Últims dies de l’exposició col·lectiva d’artistes locals a Castell d’Aro

La mostra es pot visitar, amb entrada lliure, aquest dissabte i diumenge, de les 10 a les 13 h i de les 17 a les 20 h.

L’exposició col·lectiva d’artistes de Platja d’Aro, Castell d’Aro i s’Agaró acull obres de pintura, dibuix i escultura, amb més d’una quarantena de creadors, alguns alumnes de l’Escola Municipal d’Art.

Organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró es podrà visitar, amb entrada lliure, aquest dissabte i diumenge, de les 10 a les 13 h i de les 17 a les 20 h.

A més, l’exposició s’acompanya de l’habitual catàleg commemoratiu editat pel consistori.

Els artistes participants són Alejandra SoriaAna García, Ana Mirambell, Ana Rosa SanzAnna María Pardo, Anna Roser, Antonio LópezAntonio Marqués, Anzhela MazurenkoAscensión Campillo, Cristina Cuello, Dolors CasamitjanaDolors Fulla, Dolors Rico, Edelmira Valentí, Elena DontsovaFrancisca Blanes, Hortènsia Villar, Jordi Ibars, Josefa Jofre, Josep AmatJosep Bamala, Josep BarnésLaura López, Manuel Acedo, Manuel Blanco, Maria Bagudanch, María Suñer, Maria Tapia,Marina Vergeli, Micheline SamaeyNatalia YurinaOfelia Castillo, Patricia Díez, Pilar Puig, Ramona Huertas, Raquel Fernández, Rosa Maria Bober, Soledad Jofre, Susana Jiahui Xing ZhagSvetlana Korchagina, Vivina i Yolanda Villarino Ponzo.

L’exposició d’artistes locals se celebra cada dos anys i la mostra tanca el cicle anual d’exposicions a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens, abans de les exposicions de Nadal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.