Medalla de reconeixement a la tasca de l’AVPC Castell-Platja d’Aro

Miquel Granados ha estat guardonat per l’organització de Jornades Dinàmiques en Emergències i la implantació del centre d’acollida municipal

Catalunya va celebrar dissabte el dia de la Protecció Civil en una jornada a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ubicat a Mollet del Vallès (Vallès Oriental), amb l’assistència d’unes 400 persones.

D’entre les 49 mencions a la contribució per la gestió d’emergències, van atorgar-se dues de les cinc medalles d’argent a gironins.

Es tracta del cap de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de Castell-Platja d’Aro, Miquel Granados per l’organització de les Jornades Dinàmiques en Emergències del 2017 al 2021 i la implantació del centre d’acollida municipal. L’altre gironí guardonat va ser el cap de l’AVPC de Port de la Selva (Alt Empordà), Genís Pinart, pel suport en la gestió de l’incendi forestal de Llançà i Port de la Selva de juliol del 2021.

Miquel Granados va estar acompanyat de diversos companys i companyes de l’AVPC Castell-Platja d’Aro i l’alcalde, Maurici Jiménez. Granados va rebre la medalla de mans del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, el qual va destacar el paper “fonamental” de tècnics i voluntaris de Protecció Civil en la gestió de les emergències.

(font: Informatius RPA, ACN i Generalitat de Catalunya)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.