Programa número 36 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 13 d’octubre a Ràdio Platja d’Aro.

Reprenem les nostres emissions a Ràdio Platja d’Aro! Aquesta setmana us hem parlat dels nostres propers actes, com ara “La vida secreta de Tennessee Williams” del proper 30 d’octubre, que Martí Peraferrer interpretarà a l’Hotel Costa Brava, de la concessió del Nobel a Annie Ernaux, de Temporada Alta, de l’obra “Assaig sobre la ceguesa” que es pot veure al Teatre Nacional de Catalunya, de la iniciativa de les biblioteques per acostar l’òpera al gran públic i de l’exposició dedicada a Hergé, el creador de Tintín, que es fa actualment al Centro de Bellas Artes de Madrid. Sense oblidar les lectures que més han agradat a la Consol, la Gemma i la Mercè aquest estiu, juntament amb temes musicals que han descobert o redescobert gràcies a situacions ben anecdòtiques. No us el perdeu i recordeu que el proper programa s’emetrà el 27 d’octubre a les 14.00 h.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.