En marxa la 34a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

Espectacles, animació i una àmplia gamma de menjars complementen la gran oferta de cerveses nacionals i d’importació

Aquest divendres ha començat la trenta-quatrena Festa de la Cervesa de Platja d’Aro, que recupera el seu format habitual després de l’anul·lació de 2020 arran de la pandèmia i de les múltiples adaptacions en el format de l’edició de l’any passat arran de la COVID-19.

Enguany, s’ofereixen deu dies ininterromputs de celebració, del 7 al 16 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari. L’accés, on hi ha instal·lats els estands, les taules i les cadires i l’escenari de les actuacions musicals és gratuït i s’hi poden tastar una gran varietat de marques nacionals i internacionals.

Del municipi hi participen els establiments Bobar Beach NGCK, Don Quijote, El Foc, El Golfo Food & Drinks, Gib’s, Las Delicias i Zsa Zsa Discotheque, que tindran preus unificats.

Es manté l’estructura de les darreres edicions: els estands envolten el perímetre de la Plaça del Mil·lenari i en l’espai central hi ha instal·lades taules i cadires per als visitants.

Es manté l’aposta per la sostenibilitat. Els gots de 33 cl són reutilitzables, en lloc dels de plàstic d’un sol ús. Amb la primera consumició s’adquireixen directament als estands per 1 euro i no són retornables, però hi ha dos punts d’aigua per rentar-los.

La regidoria de Turisme, amb la col·laboració de Paulaner, preveu que visitaran l’Oktoberfest 30.000 persones.

Música i animació a la gran festa de tardor de Platja d’Aro

L’Oktoberfest obre cada dia a les 12.30 h del migdia, i tanca l’activitat a la una de la matinada, excepte quan l’endemà és un feiner, que ho fa a les 23 h.

La inauguració s’ha fet aquest divendres a les 21 h amb la tradicional Punxada del Primer Barril que sempre va a càrrec de les autoritats locals.

A l’escenari del recinte hi actuen formacions d’estil divers com The Country Revival Farmers, Stop 80, Disco Mòbil Platja d’Aro, La Girasol, Tony Cayena, La Banda del Drac, i La Band Gogh.

De l’animació se’n fan càrrec les característiques xarangues i grups d’animació El Caliu, Los Labradores, Bufant Fort Street Band, Harpo’s Band, Damm-er, Xaragari, Band de Marxa, McKensy’s Clan Ban, La Maquinista Dixie Band i BKT Brass Band.

També hi ha dues sessions d’animació familiar: aquest diumenge 9 d’octubre (18.30 h) amb la Xalarina, en Xalarí i Soy La Fiesta; i el diumenge 16 d’octubre (18.30 h) amb The Flamingos.

Àmplia varietat gastronòmica

Els estands ofereixen una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de barquetes fins a entrepans, passant per altres especialitats pròpies de cada establiment.

La gerra commemorativa

Per commemorar més tres dècades de celebració es pot adquirir la característica gerra de ceràmica, que val 6 euros, que incorpora la imatge promocional d’enguany, elaborada per l’il·lustrador Adrià Marquès.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.