La festa del 20è aniversari del Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

Des del centre ofereixen acompanyament a les persones, foment de la igualtat, creen espais de trobada i treballen transversalment amb altres àrees municipals

El Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro celebra, aquesta tarda, la festa del 20è aniversari de l’equipament, que ha esdevingut una referència a la població.

Durant tota la tarda s’han programat activitats com tallers, l’actuació d’Improshow, un refrigeri, sorpreses i l’acte institucional de celebració del 20è aniversari amb la presència de les autoritats locals i representants de diversos àmbits del centre.

També s’ha preparat una exposició fotogràfica dels 20 anys i una mostra de treballs manuals de les entitats.

Balanç de vint anys

En el marc de l’efemèride, l’equip de la Unitat de Dinamització Comunitària ha fet balanç de dues dècades al servei de la població. Us compartim l’escrit que han fet:

Enguany, fa vint anys que es va inaugurar el Centre Cívic Vicenç Bou, espai on es va ubicar el Programa de Dinamització Comunitària, que va néixer per fomentar que al municipi es generés una xarxa veïnal, social i comunitària, a través de vincles interpersonals sòlids. En aquests anys, han passat pel Centre Cívic moltíssimes persones que ens han regalat una part d’elles.

Podríem dir que sempre s’ha fet una feina:

-D’acompanyament a les persones perquè s’organitzin i treballin pels temes que els motiven, inquieten o detecten com a necessaris (socials, cooperació, voluntariat, creativitat, salut, entreteniment, transmissió de coneixement, arts culturals…). Per una convivència municipal respectuosa, saludable i de suport mutu.

-Perquè les persones es formin i adquireixin eines i recursos que els donin oportunitats i autonomia, i comparteixin els coneixements que tenen.

-Per un acompanyament a les persones grans i les seves famílies per tal que tinguin un procés d’envelliment el més actiu possible.

-Des del foment de la igualtat d’oportunitats, l’equitat, i que es valorin i visquin com una riquesa les diversitats (de capacitats, de gènere, sexuals, afectives, culturals, religioses…) amb respecte i llibertat.

-Per fomentar espais de trobada entre la ciutadania, així com d’acollida a les persones que acaben d’arribar al municipi, per tal de crear una xarxa ciutadana cada cop més forta i millorar el sentiment de pertinença respecte al poble.

Tota aquesta feina, la fem de la mà de les companyes i companys de l’Àrea d’Atenció a les persones, amb la col·laboració estreta de la resta d’Àrees de l’Ajuntament i coordinats amb els Serveis i Recursos d’altres administracions que treballen per les persones del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.