Comença la campanya de vacunació de la grip i la quarta dosi de la covid a la Vall d’Aro

Les vacunes s’administren a Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro

Des del CAP de Sant Feliu de Guíxols han informat que, a la Vall d’Aro, també ha començat la campanya per la vacunació de la grip estacional i de la quarta dosi de la Covid, unes vacunes que es poden administrar conjuntament.

La campanya es farà per fases i en la primera es vacunarà als usuaris de residències, com també les persones majors de 80 anys, començant per aquelles més vulnerables.

D’altra banda, les persones que siguin al CAP amb motiu d’una visita mèdica, també es podran vacunar. Les cites també es donaran per ordre, respectant les fases de vacunació.

Cal recordar que als grups de persones immunodeprimides o dones embarassades i en situació de lactància materna també se’ls recomana vacunar-se. En cas que algú només es pugui posar la vacuna de la grip, ja que per exemple ha passat la Covid fa 1 mes, només se li administrarà la de la grip o grip+pneumococ, si fos necessari.

Les vacunacions a Sant Feliu es fan al mòdul adaptat a l’exterior del CAP, a la plaça Conrad Portes. També es vacuna al CAP de Platja d’Aro.

Ja es pot demanar cita trucant al 93 326 89 01. En cas de qualsevol dubte es pot contactar amb el CAP trucant al 972 32 60 09 (Sant Feliu) o 972 82 71 22 (Platja d’Aro) i consultant amb el metge o infermera que li correspongui.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.