La Policia Local celebra la seva festivitat amb l’atorgament d’una seixantena de distincions

El cap de la Policia Local, David Puertas, també ha fet balanç de l’estiu i l’anualitat

La Policia Local de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, aquest migdia, ha celebrat la seva festivitat amb l’acte de lliurament d’una seixantena de distincions a agents, representants d’altres cossos de seguretat i, societat civil per diversos mèrits i la seva estreta col·laboració amb el cos policial platjarenc.

S’han atorgat diplomes i plaques commemoratives d’agraïment, felicitacions a membres del Cos Nacional de Policia i dels Mossos d’Esquadra, una cinquantena de felicitacions a agents del cos policial local per la seva destacada participació en diversos serveis així com medalles a la permanència i per jubilació.

La festa l’han presidit el director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Jordi Martinoy; l’alcalde, Maurici Jiménez; i el cap de la Policia Local, David Puertas. Un centenar de persones han assistit a la vetllada entre agents, familiars, regidors i regidores, membres d’altres cossos de seguretat, les 3 jutgesses i el fiscal dels Jutjats de Sant Feliu de Guíxols i mitjans de comunicació que han cobert la festivitat.

Josep M. Jordi Borrell, Jutge de Pau del municipi, des de la seva experiència personal i familiar, amb vincles amb la Policia Local, ha parlat dels orígens del cos amb l’acompanyament d’imatges de diferents èpoques.

L’acte s’ha acabat amb un aperitiu i una foto de grup de totes les persones distingides.

El Cap de la Policia, David Puertas, durant el seu parlament, també ha detallat la memòria de les actuacions de l’estiu i l’anualitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.