El CAP de Platja d’Aro recupera l’horari d’hivern

No s’ofereix atenció mèdica entre les vuit del vespre i les vuit del matí

Des de l’11 de setembre, el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro aplica l’horari d’hivern. Està obert cada dia, inclosos els caps de setmana i festius, de vuit del matí fins a les vuit del vespre.

A partir d’aquesta hora i fins a l’endemà, l’atenció se centralitza al servei d’urgències de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols. En casos greus, s’ha de telefonar al 112 per demanar l’assistència del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Del 20 de juny i fins al 10 de setembre, inclosos, el CAP platjarenc ha ofert, com cada estiu, una atenció continuada i urgent les 24 hores del dia per atendre l’increment de la demanda assistencial.

L’Equip d’Atenció Primària de Sant Feliu de Guíxols ofereix assistència al Centre d’Atenció Primària del mateix municipi, a més dels centres de salut de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. Atén a una població aproximada de més de 39.000 habitants.

El CAP de Platja d’Aro, situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55, ofereix assistència a les prop de 8.000 persones que viuen al nucli, 11.500 persones que resideixen a la població i 90.000 persones que acull el municipi durant l’estiu. Castell d’Aro també disposa d’un consultori a l’Avda. Platja, 64.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.