Imma Gelabert, candidata de Junts a les Eleccions Municipals 2023

La candidata ha estat acompanyada del secretari general de Junts, Jordi Turull, i el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró

Aquest divendres al vespre, s’ha fet a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro, la presentació d’Imma Gelabert com a candidata a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró en les pròximes Eleccions Municipals, que se celebraran el 28 de maig de l’any vinent.

És la primera vegada que Imma Gelabert assumeix aquesta responsabilitat i es tracta d’un relleu històric.

Gelabert agafa el relleu de Joan Giraut, que ha estat el candidat nou vegades consecutives. El nom de la nova candidata es va conèixer el mes de juny passat.

Un centenar de persones han acompanyat a Imma Gelabert en la seva presentació, destacant la presència del secretari general de Junts, Jordi Turull, i el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró.

La cap de llista de Junts ha explicat que es presenta per liderar el “canvi” que permeti recuperar “l’empenta, la il·lusió i el seny” al municipi, per tal que “quan ens mirem al mirall, ens tornem a agradar com a poble”.

“Som un equip, un grup de gent amb inquietuds, capacitat, coneixements, responsabilitat i molt esperit de sacrifici, amb un objectiu comú: Castell-Platja d’Aro i S’Agaró”, ha afirmat Gelabert, que ha remarcat que Junts ha de ser “l’equip del rigor, de la mà ferma, de la il·lusió i de la qualitat que volem recuperar”. “Volem aconseguir que la gent del nostre poble torni a vibrar quan parli de Castell–Platja d’Aro i S’Agaró”, ha destacat l’alcaldable.

“El nostre equip creu en el potencial, i no només en l’humà i l’empresarial, de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. Sempre hem estat capdavanters en l’àmbit comercial i turístic, però també en polítiques socials, amb projectes com Valor Humà, perquè som un poble de 365 dies, no només en comerç, sinó de gent que hi viu, de joves que hi volen tenir un futur. Som molt conscients, a més, que cal preservar el nostre territori, l’enclavament privilegiat en què vivim i la naturalesa que ens envolta”, ha apuntat la candidata.

Respecte del sector turístic ha assegurat que “de poc servirà que els emprenedors continuïn buscant-nos com un lloc de referència si des de l’administració local no els donem eines i no els fem costat. Estic convençuda que és imprescindible que el sector privat i el públic vagin junts”.

Biografia d’Imma Gelabert

Nascuda al municipi l’any 1968, actualment resideix a S’Agaró. És filla d’una família totalment arrelada al municipi. Estudià a l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro i posteriorment a l’institut públic de Sant Elm (St. Feliu de Guíxols).

Graduada en Turisme, exerceix d’administradora juntament amb els seus germans en els negocis familiars d’allotjament turístic i d’instal·lacions esportives, concretament el Càmping i el Complex Esportiu Riembau. També durant uns anys va estar al capdavant del negoci de restauració que engegà en el Mas Remei de la seva propietat.

La seva relació amb el món esportiu l’ha dut a ser vocal de la junta de l’ACGEP (Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals) com a representant de les comarques gironines. Igualment, ha estat durant anys, presidenta del Club Natació Riembau de Platja d’Aro, membre de la Federació Catalana de Natació.

La seva implicació amb les activitats de caràcter cultural la van portar a estar durant 5 anys com a presidenta de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Vedruna de Palamós.

Va ser regidora de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró des de l’any 2007 i fins a l’any 2019, sempre a l’equip de govern, amb l’excepció de dos anys que a conseqüència d’una moció de censura va passar a l’oposició, del 2009 al 2011.

Com a regidora ha estat al capdavant de les regidories de Turisme, Comerç, Empresa, Ocupació, Promoció Econòmica i Comunicació. Aquest càrrec li va permetre engegar projectes que es mantenen a la població, com la certificació de Destinació de Turisme Familiar i diversos esdeveniments esportius, entre altres. També es considera ferma defensora de les tradicions locals, tant des del vessant social com cultural.

El seu càrrec la va portar també a representar el municipi en el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona.

Durant aquest període va realitzar també el Postgrau en Gestió i Administració Local i, com a persona compromesa amb el país, va obtenir el títol del nivell D de català.

La seva inquietud pels temes socials, l’han portat a ocupar la Vicepresidència del Patronat de la Fundació Vimar, que té com a missió donar qualitat de vida a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà i a les seves famílies. Actualment, a més, forma part com a vocal de la junta de l’ADEM (Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró), fet que li permet un coneixement i treball directe amb la realitat empresarial del nostre municipi.

(fotos: Informatius RPA i Junts)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.