Comença un cicle de cafès científics amb la participació dels millors especialistes de Catalunya

La iniciativa es diu “Glops de ciència” i és una nova proposta de l’entitat local Grup de Natura Sterna

Aquest divendres, a les set del vespre, el Grup de Natura Sterna ha encetat el primer cicle de “Glops de ciència” a les cúpules del parc dels Estanys de Platja d’Aro amb la xerrada “Animals llefiscosos i on trobar-los”.

“Glops de ciència” és un cicle inspirat en el format dels cafès científics i que comptarà amb la participació dels millors especialistes de casa nostra: un ambient relaxat amb un bon cafè, bona companyia i multitud de curiositats científiques per aprendre i conèixer una mica més el nostre entorn.

L’encarregat de donar el tret de sortida al cicle és un ponent d’alçada: Eudald Pujol Buxó, president de la Societat Catalana d’Herpetologia, que se centra en els “Animals llefiscosos i on trobar-los” i presenta el llibre Els amfibis dels Països Catalans (Brau Edicions, 2022), que ha escrit conjuntament amb Alejandro García Salmerón, Joan Maluquer Margalef i Xavier Rivera Mula.

Per motius d’aforament i una correcta gestió de l’espai durant el cicle de xerrades, es demana inscripció prèvia a l’activitat, que es pot fer directament a través del correu electrònic grupnaturasterna@gmail.com.

Dia Mundial dels Ocells, el 2 d’octubre

La xerrada és el millor preàmbul possible per a la celebració del Dia Mundial dels Ocells, el pròxim 2 d’octubre, al parc dels Estanys.

El Grup de Natura Sterna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, està acabant de tancar la programació de tallers naturalistes i activitats d’aquest any, entre les quals destaca la quarta edició de l’Exposició-Concurs de Fotografia de Natura de la Vall d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.