Benvinguda, tardor!

La nova estació s’allargarà fins a les portes de Nadal

Fa dies que la caiguda de les fulles dels arbres ens anunciaven l’arribada de la tardor i el comiat de l’estiu. Però, fins aquesta matinada, no s’ha fet el traspàs. A les 03:04 h, segons els càlculs de l’Observatori Astronòmic Nacional, ha arribat la tardor astronòmica.

La nova estació ens acompanyarà fins al 21 de desembre i durarà 89 dies i 21 hores.

La tardor platjarenca arriba carregada d’activitats, on destaquen, entre altres, la 34a Festa de la Cervesa del 7 al 16 d’octubre; les Festes de Tardor a finals d’octubre, que inclouen castanyades, activitats de Halloween, espectacles, tallers i més; o el tret de sortida a la campanya de Nadal a finals de novembre. Podeu consultar l’agenda de cada dia a platjadaro.com.

També cal recordar que, coincidint amb el darrer cap de setmana d’octubre, tornarem a canviar l’hora. La matinada del 30 d’octubre haurem d’endarrerir una hora els rellotges i dormirem una hora més. I a partir d’aquell dissabte, es farà fosc una hora abans.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.