Detenen un home que havia robat amb violència un rellotge de 20.000 euros

Els fets van passar dissabte passat i la víctima és un turista d’origen francès

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va detenir, dissabte passat, un home pel robatori amb violència d’un rellotge d’alta gamma.

Els fets es van produir cap a les 19:00 hores, quan dos turistes francesos es trobaven passejant a prop de la plaça del Dr. Josep Trueta de Platja d’Aro, a la zona centre del municipi. En un moment donat, una persona es va apropar als turistes per l’esquena i va empentar fortament un d’ells mentre li sostreia d’una estrebada el rellotge que portava.

El lladre va sortir corrents amb el rellotge i la víctima del robatori i el seu amic van sortir darrere d’ell per atrapar-lo, però els va ser impossible.

L’autor del robatori va continuar corrents en direcció a tres persones que passejaven per la mateixa vorera, en sentit oposat, i que havien presenciat la sostracció. Quan el lladre es va creuar amb aquestes persones, una de les noies va aturar l’autor dels fets i el va reduir a terra.

De seguida, van arribar agents de la policia local que es van fer càrrec de l’actuació i van poder comprovar que l’autor del robatori tenia el rellotge sostret a la mà, i tenia la polsera trencada a conseqüència de l’estrebada.

Es dona la circumstància que el rellotge era d’alta gamma perquè es tractava d’una edició especial, i estava valorat en uns 20.000 euros.

El lladre, de 34 anys i amb domicili a Barcelona, va ser detingut com a autor d’un delicte de robatori amb violència.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.