Més de 1.500 persones han participat en la campanya de premis ‘Aquest Estiu, Platja d’Aro’

S’han repartit una trentena de regals valorats en més de 4.000 €

L’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró ha clos la campanya ‘Aquest Estiu, Platja d’Aro’, amb la participació de més de 1.500 persones inscrites en els sortejos que s’han fet.

En total, s’han repartit una trentena de regals valorats en més de 4.000 €. L’edició d’enguany s’ha caracteritzat per la singularitat dels premis que han permès en els guanyadors i guanyadores gaudir dels atractius locals. Entre els premis hi ha hagut un viatge en helicòpter, en veler, estades en allotjaments turístics, vals en restauració i alimentació, moda i complements, lots d’esports d’aventura, salut i altres experiències.

Durant l’estiu s’han celebrat quatre sortejos, l’últim dijous passat. Han pogut optar en els premis, els clients que han fet una despesa mínim de 20 euros en la seixantena de negocis adscrits.

Els afortunats i afortunades han estat: 1r sorteig del 14 de juliol, Premi Cel, guanyat per la usuària d’Instagram @lurdesabellan ; el 2n sorteig del 28 de juliol, Premi Mar, per a l’usuari @epintatb; el 3r sorteig del 18 d’agost, Premi Terra, per a @teresamas20 i finalment, el 4t sorteig del 15 de setembre, el Cap de setmana VIP per Cel, Mar i Terra, ha estat per l’afortunada usuària @tania_r_e.

Des de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró es vol agrair la solidaritat dels establiments que han aportat regals per a la campanya: Agua Dulce, Càmping Vall d’Aro, Cantamañanas, Charanga, Costa Brava Parc d’Aventura, El Golfo Food&Drinks, Farmàcia Lisbona, Freeboard, Hotel Aromar, Hotel Costa Brava, Hotel Planamar, Intersport, Joieria Wesselton, Manhattan Cocktail Bar, Myriam Shop, Nicole Gulau Photography, Òptica Gràcia, Òptica Muralla, Òptica Sala, Restaurant Don Quijote, Restaurant Marisqueria M&B, Restaurant Marisqueria Xaco, Teixits per la Llar i Verd&Fruit, així com la col·laboració i implicació dels establiments adherits.

AdEM durà a terme l’entrega dels premis de la campanya “Aquest estiu, Platja d’Aro, per cel, mar i terra” durant el mes de setembre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.