Fomentar el consum de peix entre les famílies

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro ha acollit una sessió de showcooking impartida pel reconegut xec, Quim Caselles

Dins la campanya comarcal ‘De l’escola a casa’ de sensibilització i divulgació de consum de peix entre les famílies del Baix Empordà, aquest dimecres al vespre, la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, ha acollit una sessió de cuina en directe a càrrec de Quim Caselles, xef del restaurant Casamar, pare de família i apassionat del mar.

Amb els peixos del litoral català com a protagonistes, ha mostrat el procés per elaborar receptes senzilles per fer a casa en família. Un taller pràctic on les famílies aprenen a cuinar peix fresc de forma variada i divertida, per engrescar els infants a menjar-ne i, a la vegada, apropar el producte pesquer i el seu consum a la població.

El cicle, que combina xerrades amb demostracions de cuina en directe a diferents municipis baix-empordanesos durant els mesos de setembre i octubre, s’adreça a pares i mares d’infantil, primària i secundària. Les sessions són gratuïtes i les places limitades.

A la sessió d’aquest vespre a Platja d’Aro hi han participat més d’una quinzena de persones.

El projecte ‘De l’escola a casa, divulgació i sensibilització del consum de peix a les famílies del Baix Empordà’, impulsat des del Consell Comarcal del Baix Empordà, dona continuïtat al projecte “El peix a l’escola”, que es va posar en marxa el curs passat en l’àmbit dels menjadors escolars dels menjadors escolars dels centres educatius que es gestionen des del Consell Comarcal.

L’objectiu és donar resposta a un dèficit detectat en el coneixement del peix fresc i dels beneficis del seu consum entre les famílies de la comarca.

Enguany, el projecte té per objectiu fer un pas més enllà, desenvolupant una campanya de promoció del consum de peix de proximitat orientada als infants i treballant també en l’àmbit familiar.

A més, per tal de continuar present a l’escola, s’aportaran materials didàctics per als equips docents i també jocs i activitats pel temps de migdia, en el marc del projecte Temps de Migdia Educatiu al Baix Empordà, impulsat per l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.