Nou recorregut de La Clàssica de Platja d’Aro per tancar aquest diumenge el Vall d’Aro Circuit Series 2022

La Lineal i La Nocturna es van celebrar el 24 de juliol i 13 d’agost, respectivament, amb un augment del nombre de participants respecte de 2021

Aquest diumenge, 4 de setembre, s’acaba la 8a edició consecutiva del Vall d’Aro Circuit Series by Decathlon. Ho fa amb una prova emblemàtica: La Clàssica de Platja d’Aro, que consisteix a completar 16,5 km amb un desnivell acumulat de 377 m, per un nou recorregut majoritàriament de terra des de l’aparcament de Decathlon Platja d’Aro. Aquí podeu consultar el nou recorregut.

Aquest dissabte, 3 de setembre, es poden recollir els dorsals a DECATHLON de Platja d’Aro, entre les 18 i les 20 h. També el mateix diumenge, una estona abans de l’inici cada prova a l’aparcament de DECATHLON. La Marxa popular començarà a les 8 h i la Cursa competitiva a les 9 h. Ambdues des de DECATHLON.

La Vall d’Aro Circuit Series 2022 és una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a les tres curses, que tenen un perfil tècnic similar, que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts.

És una iniciativa de la Unitat d’Esports municipal amb la gestió tècnica d’SportMadness i el patrocini de Decathlon. Es permet la participació a totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que volen gaudir-ne des d’un vessant més popular.

Les inscripcions són en línia, fins dos dies abans de la prova. Es tanquen a les 20 h.

La inscripció inclou obsequi (wellcome pack), avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, sistema de cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i una samarreta finisher per a qui haurà completat les tres proves.

En relació amb els guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi ha 1r, 2n i 3r Premi, millor atleta local (resident al municipi) i al participant de major i menor edat. Per a la classificació global totes les curses són puntuables i es reparteixen punts a cada participant, tenint en compte el nombre més gran final i la presència a les tres curses, i en cas d’empat el nombre de victòries (guardó: vals de compra de 200, 150 i 1000 euros per bescanviar a Decathlon Platja d’Aro).

Creix la participació

A la prova La Lineal 2022 s’hi van inscriure 96 persones i a La Nocturna 2022 van assignar-se 121 dorsals. En total, les dues primeres proves d’enguany, ja sumen més participants que el nombre de participants de les tres curses de l’any 2021, que es van celebrar en un context de restriccions i limitacions per la pandèmia. Al Vall d’Aro Circuit Series 2021 van participar-hi 171 persones.

A l’espera de saber quina serà la participació en la Clàssica 2022, ja han participat en les dues primeres proves 217 persones, una cinquantena d’inscripcions més que en el global de l’any 2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.