Més de 18.000 espectadors i espectadores a la 25a edició de Nits de Jazz de Platja d’Aro

Entre els mesos de juliol i agost s’han ofert nou concerts gratuïts

De l’1 de juliol fins al 26 d’agost, les nits de divendres a Platja d’Aro han sonat a ritme de jazz, davant del Cavall Bernat i amb una gran multitud de públic assegut a la platea i seguint els concerts des del Passeig Marítim o la sorra de la Platja Gran.

La 25a edició del Festival Nits de Jazz ha recuperat el seu format i escenari original, després dos anys d’afectacions a causa de la pandèmia. I els amants i simpatitzants del gènere han tornat a respondre massivament.

En cada concert, l’espai de concerts de Cavall Bernat ha aplegat, de mitjana, unes 2.000 persones. En total, més de 18.000 espectadors i espectadores.

Cada divendres, a partir de les 23 h, espectadors i espectadores de totes les edats han pogut gaudir de nou concerts gratuïts amb formacions de primer nivell del país i artistes internacionals com Mar Vilaseca Quartet, Liceu Big Band, Broadway Project Orchestra, Una mirada a West Side Story amb Laura Simó, Jasper Blom and His Pupils, La Vella Dixieland, Barcelona Gospel Messengers, The Lindy Hoppers Band i Lluís Coloma & His Musical Troupe.

Organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, el festival també té el suport institucional de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Després de 25 anys de programació ininterrompuda -es va iniciar de manera modesta amb dues actuacions l’estiu de 1998- el festival acredita a la vora de 180 concerts amb la presència de grans noms nacionals i internacionals: Sant Andreu Jazz Band, Big Mama, Ignasi Terraza, Monica Green BCN Jazz Orquestra, Divinas, Big Band Jazz Maresme o Llibert Fortuny, Myriam Swanson, entre molts altres. Més informació a www.nitsdejazz.com.

(imatge: Newsletter municipal)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.