Les millors ofertes de l’estiu en la Botiga al Carrer a Platja d’Aro, el pròxim cap de setmana

També es poden aconseguir premis VIP participant en la campanya ‘Aquest estiu, Platja d’Aro’

Coincidint amb el primer cap de setmana de setembre, arriba la 24a edició de la tradicional ‘Botiga al Carrer de Platja d’Aro’ amb la participació de seixanta comerços associats a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM).

Un cap de setmana d’irresistibles oportunitats en una gran varietat d’articles i per a gaudir de tota l’oferta comercial i turística de la població. També hi haurà activitats i tallers complementaris.

La Botiga al Carrer se celebrarà dissabte i diumenge, de les 10 a les 22 h, i l’organitza AdEM amb el suport de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

48 hores on els comerços prenen els carrers del centre comercial i d’oci a cel obert més gran de la Costa Brava, per presentar-hi moda, tendències i les millors ofertes de l’estiu amb un ampli estoc de productes de primer nivell a preus molt llaminers en els àmbits de la roba i la sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, objectes de regal, llibres, parament de la llar, etc.

A més, la Botiga al Carrer 2022 se celebra en paral·lel a la recta final de la campanya ‘Aquest Estiu, Platja d’Aro’. El sorteig dels premis es farà el 15 de setembre.

Està en joc un cap de setmana VIP, el gran premi de la campanya, i per participar en el sorteig s’ha d’omplir una butlleta que donen els comerços adherits a la iniciativa en les compres d’articles de nova temporada i fent una despesa superior a 20 €.

El lot de regals inclou un vol en helicòpter, una travessia de tres hores en un veler amb càtering, l’hotel i un àpat de degustació i altres premis, gentilesa d’establiments locals.

Podeu consultar-ho tot a adem.cat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.