La Santa es consolida com un dels markets més sòlids del sud d’Europa

L’esdeveniment clausura la seva sisena edició amb una xifra rècord: 200.000 visitants i un impacte econòmic de 18,6 milions d’euros

La Santa, l’espai d’oci de Santa Cristina d’Aro que aglutina tendències, gastronomia, shopping, música i cultura, tanca les portes amb les millors xifres fins avui a tots els nivells. Un total de 200.000 visitants –un 33% més que a l’edició anterior– han passat aquest estiu pel Santa Cristina Horse Club per gaudir dels encants d’un espai ubicat en plena natura, amb una completa oferta d’oci per a tots els públics que ha esdevingut el place to be de l’estiu a l’Empordà.

Després d’un parell d’edicions complicades a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, l’edició del 2022 ha suposat el reconeixement definitiu per a La Santa, que ha millorat exponencialment el volum de negoci i s’ha consolidat com a lloc de referència en matèria d’oci i gastronomia a la Costa Brava.

L’augment dels visitants en un 33% respecte a l’any anterior ha suposat un creixement del volum de negoci en un 52%, fet que suposa un impacte econòmic de 18,6 milions d’euros en l’entorn i en la creació de 476 llocs de treball. Amb un públic majoritàriament local (un 63% davant del 37% estranger), d’una franja d’edat entre 25 i 45 anys i amb un 67% de públic familiar, La Santa tanca les portes pensant ja en l’edició del proper any, que tindrà lloc del 7 de juliol al 27 d’agost del 2023.

ANDREÍTA, GUANYADORA DEL NEW TALENT MINI LA SANTA

Per descomptat, La Santa 2023 inclourà també per aclamació popular una nova edició del popular New Talent MINI La Santa, tot un èxit des de la seva creació el 2021. Aquest any, la guanyadora d’aquest talent show en què s’escull un artista emergent per impulsar la seva carrera musical ha estat Andreíta, una jove cantant i ballarina que va captivar el jurat amb el seu estil urban fresc i contemporani.

El nom de la guanyadora es va revelar en una gran gala que, com és habitual, va suposar un dels punts àlgids de l’estiu al Santa Cristina Horse Club. Amb un jurat professional format per Jordi Finazzi, director de Cadena SER Catalunya; Dan Hammond, compositor i productor musical i director de Why Not Music; Sergi Sánchez, cap d’emissores musicals de SER Catalunya; Cristina Martín, de MINI Espanya (patrocinador del concurs); Rai Saña, programador artístic, i Sonia Fabregat, directora creativa (tots dos de La Santa), aquesta va ser escenari d’una nit frenètica en què es va escollir un dels tres finalistes (seleccionats, alhora, pel públic de La Santa en unes eliminatòries que van tenir lloc durant tot l’estiu) per iniciar una carrera musical amb la gravació d’un single.

La gala, presentada per Nando Escribano i Ariadna Giné, va suposar una nit frenètica en què els tres finalistes van donar-ho tot per convèncer un jurat que finalment va decidir atorgar a Andreíta el premi de 1.500 euros i la possibilitat de gravar un single de la mà de Why Not Music. El New Talent és, doncs, una mostra més del compromís ferri de l’equip de La Santa amb el talent musical i creatiu local.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.