Aquest cap de setmana torna el Mercat Medieval de Castell d’Aro

L’esdeveniment, cancel·lat per la pandèmia els darrers dos anys, presenta nous espectacles, música, demostracions d’oficis, fira i restauració

Castell d’Aro celebra aquest dissabte i diumenge, 20 i 21 d’agost, el 21è Mercat Medieval en el seu nucli històric, un espai declarat bé cultural d’interès nacional.

Es recupera, amb total normalitat, una proposta suspesa els dos darrers estiu arran de la pandèmia.

S’han programat activitats d’11 a 14 h i de 18 a 22 h. L’entrada és lliure i gratuïta, hi haurà demostracions d’oficis, espectacles, fira de productes d’artesania i d’alimentació i, espais de restauració.

Durant tot el cap de setmana els productes gastronòmics delecten el paladar de tots els visitants, que poden trobar-hi múltiples varietats i elaboracions. També es poden adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren i gaudir de diversos espais de restauració en un entorn ambientat amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements simbòlics. A més a més s’hi poden veure les demostracions d’oficis del cisteller Aleix Grifoll i la vidriera Pepi Búrdalo a la Plaça de la Constitució; i del llauner Xavier Roura i la fusteria de Marcos Pizarro El Druida a la Plaça de Santa Maria.

Les principals activitats proposades són: campament i jocs medievals a la Plaça Poeta Sitjar amb Quiràlia i Alma Cumbrae; consulta de tarot amb Pilar Cabrera i fotoreclam medieval al Mirador del Pessebre; exposició d’armes i armadures de l’edat mitjana i d’armes de setge a l’Antic Casino a càrrec d’Alma Cubrae; i taller de circ per a totes les edats a la Plaça Lluís Companys a càrrec de Los Herrerita. També hi haurà tallers infantils diversos: de temàtica medieval a la Pineda del Pessebre amb Quiràlia; i d’elaboració de dames i cavallers de drap sense cosir amb La Roba i de ceràmica amb motlles sigil·lats amb Josep Mates a la Plaça Poeta Sitjar.

En relació amb els espectacles de matí i tarda hi haurà, tant dissabte com diumenge la música i els malabars itinerants de la proposta La Cirquestra de Improvisto’s Krusty Show, que alhora ofereixen diverses sessions del seu masteler acrobàtic a la Plaça de Santa Maria. També es podrà veure la dansa del ventre de la Caravana de les Arts i gaudir de la música medieval del Berros de la Cort, tant a diversos espais fixos del nucli antic, com en format itinerant; la mateixa forma per gaudir de l’espectacle de carrer Transhumància de Xip Xap Teatre.

L’Ajuntament vol recuperar l’èxit de les anteriors, amb una assistència d’entre 15.000 i 20.000 visitants als carrers més antics de la vila, tot fruint dels encants de l’edat mitjana.

Consulteu tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.