Novetats musicals setmana del 27 de juny

69 temes han entrat aquest dilluns a la nostre discoteca. Aquí repassem les entrades més importants.

NOVETAT DESTACADA

Black Eyed Peas, Shakira i David Guetta han unit forces en una col·laboració anomenada Don’t You Worry, llançada fa uns dies. Els artistes van presentar el senzill amb un videoclip que ja supera els 8 milions de reproduccions a YouTube i es manté a la llista de tendències de música de la plataforma.

Les estrelles aposten per un tema discotequer i ballable que recorda alguns dels seus hits del passat. El grup liderat per Will.i.am el va comparar a Instagram amb I Gotta Feeling, el seu gran èxit del 2009, en què ja havien treballat amb l’esmentat DJ francès. La composició, que inclou diversos versos en espanyol, se centra a enviar un missatge optimista. “No et preocupis per res perquè tot estarà bé”, indica la tornada.

El vídeo de Don’t You Worry, obra de Director X, compta amb una estètica futurista i amb la participació de Black Eyed Peas, Shakira i David Guetta. El clip arrenca amb una nau extraterrestre abduint els integrants del grup nord-americà, que posteriorment es reuneixen amb la solista colombiana. Ella es converteix en una intèrpret que intenta comunicar-se amb uns alienígenes a través de gestos i acaba ballant amb ells.

Don’t You Worry arriba desprès de Hit It, tema de Black Eyed Peas amb Saweetie i Lele Pons publicat el 2021. A més, és la primera cançó que Shakira llança després de Te Felicito, amb Rauw Alejandro, i després de la seva ruptura amb Gerard Piqué. Per la seva banda, David Guetta apareix en aquest treball després de presentar el mes d’abril passat Crazy What Love Can Do juntament amb Becky Hill i Ella Henderson.

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Taylor Swift- Carolina
Imagine Dragons – Sharks
Carlos Jean & John Martin – Ride
Andy Lucas, Abraham Matero ,Lirica – Son de amores
Turbotronic – Dance with me
Muse – Will of the people
Los Rodriguez feat Coque Malla – Mucho mejor
Charlie Puth feat Jungkook of BTS – Left and Right
Kate Bush – Running Up That Hill (A Deal With God)
Beyonce – Break my soul
Alan Walker x Au_Ra – Somebody Like U
Charm – Vull donar-te el meu Amor
Voraigua – Zum

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.