“Aquest estiu, Platja d’Aro” sorteja diversos premis com un cap de setmana VIP per cel, mar i terra

L’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró engega una nova campanya comercial d’estiu amb quatre premis

Aquest dimecres, 29 de juny, comença una nova campanya comercial d’estiu que porta per nom “Aquest estiu, Platja d’Aro”. La promou l’Associació d’Empresaris de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM).

Per participar-hi, cal fer una despesa mínima de 20 euros en algun de la seixantena de negocis que hi participen. L’acció s’allargarà fins al 14 de setembre i els establiments adherits a la iniciativa es podran consultar a través de QR, xarxes socials i web.

Els i les participants podran optar a diversos premis: el premi Mar se sortejarà el 14 de juliol, el premi Cel el 28 de juliol,  i el premi Terra el 18 d’agost. Cadascun tindrà un afortunat que s’emportarà alguns dels següents regals: nits en allotjaments turístics del municipi, àpats, vals de compra i experiències i altres obsequis.

El 15 de setembre es posarà punt final a la campanya amb el gran sorteig del Premi Cel, Mar i Terra consistent en un cap de setmana VIP. El premi tindrà un únic guanyador que s’emportarà diversos regals, com un vol en helicòpter per l’entorn del municipi, un passeig en veler amb càtering inclòs, una estada de cap de setmana en un allotjament turístic, un menú gastronòmic…

Tots els premis s’assignaran per sorteig amb un número de participació que els clients obtindran quan facin la seva compra. Els requisits per participar són que els aspirants inscriguin el seu número de participació en un formulari online, així com que segueixin a Instagram tant a l’AdEM (@empresaris_platjadaro) com al negoci on han fet la seva despesa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.