Programa número 35 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 23 de juny a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de la temporada us fem un seguit de propostes estiuenques a l’aire lliure com les Nits de Jazz de Platja d’Aro, el festival d’arts al carrer Escènit de Girona o Figueres es MOU. Aquest mateix cap de setmana teniu també una excusa perfecta per anar a Banyoles al festival de veu l’(a)phònica. I si preferiu evitar les calors de l’estiu, l’exposició del pintor britànic Turner al MNAC de Barcelona us transportarà a paisatges d’altres latituds. Que passeu un molt bon estiu. Tornem al setembre.

Cada dos heu pogut escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Ara descansem unes setmanes, i passat l’estiu tornarem!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.