El CAP de Platja d’Aro obert 24 hores a l’estiu

Cada estiu, el nou horari comporta un reforç del nombre de professionals que atenen al centre i altres serveis

Fins al diumenge, 11 de setembre, inclòs, el Centre d’Atenció Primària de Castell-Platja d’Aro aplica l’horari estival. El CAP platjarenc ofereix atenció continuada i servei d’urgències les vint-i-quatre hores del dia de dilluns a diumenge per donar cobertura a l’increment de la demanda assistencial durant els mesos d’estiu.

Cada estiu, l’ampliació de l’horari comporta el reforç de la plantilla amb més metges, infermeres i personal administratiu, del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com el suport puntual d’altres professionals de l’Equip d’Atenció Primària que dona servei en els centres de salut de la Vall d’Aro.

La incorporació del nou personal s’ajusta a l’evolució de la pressió assistencial que rep l’equipament. Normalment, durant la primera quinzena d’agost, quan s’arriba al pic de població, el reforç està 100% operatiu i la resta de setmanes de juny, juliol, agost i setembre, s’adapta a les necessitats que té el centre.

Els responsables del CAP diuen que l’atenció continuada i de serveis d’urgències les 24 hores del dia representa un esforç econòmic elevat per l’administració.

L’equipament forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols. El CAP de Platja d’Aro ofereix assistència a les gairebé 11.500 persones que resideixen a la població (dada de l’any 2021 extreta de l’Idescat) i 90.000 persones que acull el municipi durant l’estiu.

Fora dels mesos d’estiu, el centre sanitari obre cada dia de la setmana de les vuit del matí a les vuit del vespre (inclosos els caps de setmana i festius).

El CAP de Platja d’Aro està situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55. El telèfon d’atenció telefònica del CAP és el 972 82 71 22. També està disponible el servei 061 Salut Respon.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.