L’Ajuntament confirma la celebració dels Focs i emet un ban amb recomanacions i restriccions

Els tradicionals Focs de la Revetlla, un any més, es llençaran des dels 3 nuclis

Aquest dijous, 23 de juny, el cel de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró tornarà a il·luminar-se amb un espectacular castell de focs d’artifici (23.30 h), que per segon any consecutiu es realitzarà simultàniament a les tres viles: a la zona de l’institut Ridaura de Castell d’Aro, a l’espai nord de la Platja Gran (Cavall Bernat) i al voltant del parc de Sant Ramon de S’Agaró.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol fer valdre els atractius i la personalitat pròpia de cadascuna de les seves viles, i alhora diversificar els punts de concentració de públic per evitar aglomeracions.

En paral·lel, l’alcaldia ha emès un ban que podeu llegir a continuació. El document inclou un conjunt de recomanacions i restriccions, especialment rellevants, davant l’elevat risc d’incendis que viu el nostre territori, malgrat les tempestes de les últimes hores.

Per canviar de pàgina, premeu les fletxes que teniu a la part inferior del document (són 2 pàgines).

Ban-Revetlla-de-Sant-Joan-2022

El dispositiu de seguretat i trànsit més gran de la història de la revetlla de Sant Joan

Aquest matí, la Generalitat de Catalunya també ha presentat el dispositiu de Sant Joan. El Departament d’Interior desplegarà el dispositiu de seguretat i trànsit més gran de la història de la revetlla de Sant Joan, segons ha anunciat aquest dimecres el conseller Joan Ignasi Elena.

Hi haurà un 28% més de Mossos d’Esquadra vigilant les carreteres i les zones d’oci que l’any passat (2.393 agents), i es doblarà el personal del 112 per aquella nit.

Les restriccions a l’ús del foc i els petards es mantenen igual que altres anys: no es poden encendre fogueres ni tirar petards a menys de 500 metres de zona boscosa. La única prohibició nova és la d’utilitzar fanalets voladors. En previsió dels possibles col·lapses a l’AP-7, hi haurà una grua a la Roca i una altra a Martorell per treure cotxes avariats més ràpidament i evitar embussos, segons ha informat l’ACN.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.