La finca de l’antic Hotel Columbus es convertirà un complex residencial d’alt estànding

El grup promotor i immobiliari Kronos Homes inverteix 50 milions d’euros en la construcció de 82 apartaments davant la Platja Gran

Els edificis, dels quals ja se n’ha engegat l’obra, s’aixecaran a la parcel·la situada entre el passeig marítim i el carrer Lleida, on abans hi havia l’hotel Columbus. Tindran entre una i tres habitacions, el seu preu de venda serà a partir dels 400.000 euros, i s’acompanyaran d’una zona enjardinada i un club amb pista de pàdel, un gimnàs i piscines.

El projecte residencial, que s’ha batejat com a Brava, el signa l’estudi de Ricard Bofill.

Al març de l’any passat, Kronos Homes ja va anunciar que havia adquirit aquesta parcel·la a primera línia de mar per 14,5 milions d’euros. En total, el terreny ocupa 4.900 metres quadrats, part dels quals els ocupava l’antic hotel Columbus (que es va enderrocar al maig). En paral·lel, el grup promotor i immobiliari també va adquirir una altra parcel·la -aquesta, situada a segona línia- que és on s’hi farà la zona de club.

La directora general de Kronos Homes, Rui Meneses, subratlla que els edificis tindran “solàriums panoràmics als àtics i jardins privats als baixos”. A més, Meneses concreta que el club, que serà exclusiu per als propietaris, comptarà amb “pista de pàdel, gimnàs, un lounge i dues piscines, una infantil i l’altra d’adults”.

“Hem volgut fer una arquitectura minimalista, racional i sostenible; sempre havíem volgut construir a la platja, mirant a l’horitzó”, afegeix per la seva banda el CEO de l’estudi d’arquitectura, Pau Bofill.

El de Platja d’Aro s’afegeix als projectes de Kronos Homes arreu de Catalunya, que sumen 300 milions d’euros d’inversió, tal com informa l’Agència Catalana de Notícies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.