Joan Giraut no aspirarà a l’alcaldia a les Municipals 2023

Imma Gelabert, que havia estat dotze anys regidora, torna a la política municipal després d’un parèntesi de quatre anys encapçalant el projecte de JuntsxCat

Joan Giraut i Cot no repetirà com a alcaldable en les eleccions municipals de la pròxima primavera a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

L’any 2019, Joan Giraut va presentar-se com a candidat a l’alcaldia per novena vegada consecutiva. I va concórrer en els comicis locals com a independent dins de la llista de Junts per Catalunya. La falta d’acord per formar govern, va provocar que, en aquest mandat, exerceixi de cap de l’oposició.

Nascut a Puigcerdà (la Cerdanya) el 25 de maig de 1945, va tenir el seu primer contacte amb la vila de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró l’any 1960. Va cursar estudis de peritatge mercantil i ha desenvolupat tasques empresarials en el món turístic i comercial. Està casat amb tres fills.

Militant d’Unió Democràtica de Catalunya, del que en fou el president a les comarques de Girona (2004 – 2008), és regidor de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro des de 1987 i va ser alcalde en dues etapes: 1991-2009 i de 2011 a 2019. L’any 2009, a mig mandat, va perdre una moció de censura davant la socialista, Dolors Padilla, i va exercir de cap de l’oposició fins a l’any 2011.

També ha ocupat destacades responsabilitats en l’àmbit supramunicipal. Ha estat president de la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

El relleu al capdavant de JuntsxCat a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró l’assumeix, Imma Gelabert. Ho ha anunciat ella mateixa i Junts x Catalunya Girona-Vegueria a Twitter. Des de la formació, no descarten que Joan Giraut pugui acabar formant part de la candidatura de Gelabert.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.