Novetats musicals setmana del 30 de maig

Aquest dilluns 30 de maig del 2022 han entrat 72 novetats a la nostre discoteca. Com cada dilluns et presentem les més rellevants.

NOVETAT DESTACADA

Sean Paul, guanyador de múltiples premis Billboard, està escalfant aquest 2022 amb el seu vuitè àlbum de llarga durada, Scorcha, disponible ARA a través d’Island Records.

L’àlbum de setze pistes veu a la icona mundial oferint el seu clàssic so enganxós i rítmic per començar la festa, just a temps per a l’estiu. A l’estil tradicional de Sean Paul, l’àlbum compta amb col·laboracions d’artistes llegendaris de tots els gèneres, inclosa la pista principal Light My Fire amb Gwen Stefani i Shenseea. La inesperada combinació de veus de la icona del pop Gwen Stefani i l’estrella del dancehall jamaicà Shenseea és un testimoni de l’habilitat suprema de Paul per produir èxits globals. Light My Fire està preparada per ser l’himne més gran d’aquest estiu. El nou àlbum també inclou les cançons llançades anteriorment “Scorcha”, “Only Fanz” (amb Ty Dolla Sign), “Dynamite” (amb Sia), “How We Do It” (amb Pia Mia) i “No Fear” (amb Damian Marley i Nicky Jam). Mentre Scorcha promet fer-te ballar, Sean porta la seva música a noves profunditats en aquest projecte en explorar temes personals com la infidelitat, l’estrès i la por en temes com Borrowed Time i Good Day. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Melendi – Por si las moscas
Calvin Harris & Dua Lipa – Young thug potion
Viva Suecia & Leiva – El mundo apriete
Rozalén – Agarrate a la vida
Manuel Carrasco – Hay que vivir el momento
Jason Derulo feat Kodak Black – Slidin’
Diana Ross feat Tame Impala – Turn Up The Sunshine
Els Pets – Jordi Puig
Joan Dausá – Quedat Així
Sense Sal – Mira on som
Lia Sampai – Tornar
CapiNás – Mai

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.