20 joves aprofiten la Setmana Santa per formar-se en atenció sanitària immediata i DEA

El curs l’ha organitzat la Unitat de Joventut

Una vintena de joves han aprofitat l’aturada de les classes escolars per la Setmana Santa per a participar en un curs d’atenció sanitària immediata nivell I i conèixer el funcionament dels desfibril·ladors externs automàtics que podem trobar a molts espais públics i privats.

L’activitat està organitzada per la Unitat de Joventut i l’objectiu és facilitar a les persones joves del municipi un primer contacte amb el món laboral, fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals.

La finalitat d’aquest curs és oferir continguts teòrics i pràctics dissenyats perquè el jovent adquireixi els coneixements necessaris per a tenir la capacitat d’actuar en la resolució de situacions d’emergència i problemes de salut que sorgeixen a la nostra vida diària.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.