Cremant els últims cartutxos del Carnaval 2022

Calonge ha tancat les rues de carrosses i comparses a la Costa Brava centre amb la participació de les colles de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

El bon temps ha acompanyat la darrera desfilada de carrosses i comparses de la Costa Brava centre, aquest diumenge a la tarda, a Calonge. Amb la rua calongina, que ha travessat l’Avinguda Sant Jordi, una cinquantena de grups d’arreu de les comarques gironines han pogut cremar els últims cartutxos del Carnaval 2022.

Després d’acomiadar la Carnestoltes, dimecres passat, durant l’acte de l’Enterrament de la Sardina, les colles de Castell-Platja d’Aro han tornat a sortir per lluir les disfresses, carrosses i coreografies amb les quals han participat en totes les rues que s’han fet a la Vall d’Aro i rodalia des de l’1 d’abril.

A les portes de la Setmana Santa, ha estat l’última oportunitat per veure ballant i gaudint en els i les components d’Anem de conya, Qui ens ha enredat, Pipas, Somos los que somos, I a tu que t’importa, La Xalana del Port, Els Descarrilats, Vasdat, IV Gats, No me’n Recordo, La Banda del Pati, Collonuts, Sense límits, Els Pimpons i Els Botiflers.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.